avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce implica hartuirea sexuala la locul de munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce implica hartuirea sexuala la locul de munca?

ce implica hartuirea sexuala la locul de munca.concret .
daca eu stau aplecata mult in fata si mi se vad chilotii,iar un coleg exclama; vai ce chiloti ai! se poate numi hartuire?
Nu cred ..este doar o simpla afirmatie.
Multumesc mult!
poate " vai" -ul ala e semn ca omul se simte agresat la locul de munca.

Alte discuții în legătură

Hartuire morala la locul de munca vladorange11 vladorange11 Buna ziua. Ma numesc Vlad. As dori niste informatii concrete despre hartuirea morala la locul de munca. Am mai citit cate ceva dar as dori sfatul unui ... (vezi toată discuția)
Hartuire sexuala in spania costehard costehard va salut si va multumesc ca ati deschis topicul meu. Sotia mea a lucrat in Spania la capsuni in perioada 2003-2005, acolo a fost abordata de patron care i-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , in ianuarie sau februarie 2019 trebuie sa verific ... Constantin3 Constantin3 Buna ziua , in ianuarie sau februarie 2019 trebuie sa verific fisierul de pe gd administratorul de bloc m-a agresat sexual in magazin proptindu-se cu zona ... (vezi toată discuția)