avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua , in ianuarie sau februarie 2019 trebuie sa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua , in ianuarie sau februarie 2019 trebuie sa verific ...

Buna ziua , in ianuarie sau februarie 2019 trebuie sa verific fisierul de pe gd administratorul de bloc m-a agresat sexual in magazin proptindu-se cu zona pelvica in posteriorul meu dupa ce m-a atins cu genunchii in spatele genunchilor mei activand reflexul de aplecare .
In fotbal asta e un fault pervers care se face de obicei la un singur genunchi in spate si scopul il are caderea nu agresiunea sexuala. Fiidnca stateam pe loc si cu spatele a reusit simultan la ambii genunchi .

Intai a facut atmosfera ca sa perverteasca temporar mintea celor din jur spunand ca ma imbrac subtire iarna gros vara si citez de pe inregistrarea audio in c*r*l gol in casa.
Sefa de magazin a refuzat sa verifice imaginile si am inregistrarea audio.
Bodyguardul spune in urma ca "i-a dat pe la c*r" si un an mai tarziu de fatza cu alt sef de magazin faptuitorul a recunoscut fapta a zis i-am dat cu ... si la ureche imi spune "p**a pe la c*r si am inregistrarea audio"
Ce pot face cu aceste inregistrari ca sa dovedesc complicitatea dintre companie si comitetul de bloc ?
Cel mai recent răspuns: Constantin3 , utilizator 16:37, 23 Martie 2022
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
In primul rand, nu ati semnalat daca sunteti barbat sau femeie.
In al doilea, nu intelegem ce inseamna"fisierul de pe gd" .
In al treilea .... Carevasazica ..... in momentul faultului pervers , atunci cand s-a lipit cu "zona pelvica" in posteriorul dvs , agresorul dadea vreun semn de erectie sau nu ? Daca nu, nu aveti ce sa faceti , inseamna ca doar v-a amagit inutil .Un magar insensibil .
Scuze... n-am putut sa ma abtin .
Daca era vorba de cineva drag dumneavoastra v-ati fi abtinut ?
Ce pot face cu aceste inregistrari

absolut nimic! le aveti de 3 ani. Nu reprezentau importanta nici acum 3 ani, acum, nici atat.
ce v-a facut sa va amintiti acea intamplare de acum 3 ani ?
Cum sa nu reprezinte importanta .
Considerati va rog ca vi s-a intamplat dumneavoastra personal asta in urma cu trei ani si aveti acele dovezi.
Ce ati face ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu inteleg ce cauta acest subiect la sectiunea de asociatii........administratorul a facut perversa pe persoana fizica....nu cred ca i s-au trasat astfel de sarcini de serviciu in cadrul asociatiei

important sau nu,nici atunci cu filmarile si nici acum, nu o sa obtineti la asa ceva termenul de agresiune sexuala

Alte discuții în legătură

Am o masuratoare sonometrica facuta de un inginer acreditat autorizat ... Constantin3 Constantin3 Am o masuratoare sonometrica facuta de un inginer acreditat autorizat angajat de magazinul care de 14 ani m-a lipsit de un drept al omului pana la urma fiindca ... (vezi toată discuția)
La ce pedeapsa ma pot astepta... baubaul baubaul Buna ziua, am 20 de ani , nu am atecedente penale si sunt student (am inteles ca si asta ajuta). Cineva se tot lega de prietena mea, pana cand a reusit ... (vezi toată discuția)
Relatii sexuale intre adolescenti in varsta de 15 ani - infractiune? Andrei1233 Andrei1233 La varsta de 15 ani o fata si un baiat daca intretin relatii sexuale e legal?:kissing: (vezi toată discuția)