avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua , in ianuarie sau februarie 2019 trebuie sa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua , in ianuarie sau februarie 2019 trebuie sa verific ...

Buna ziua , in ianuarie sau februarie 2019 trebuie sa verific fisierul de pe gd administratorul de bloc m-a agresat sexual in magazin proptindu-se cu zona pelvica in posteriorul meu dupa ce m-a atins cu genunchii in spatele genunchilor mei activand reflexul de aplecare .
In fotbal asta e un fault pervers care se face de obicei la un singur genunchi in spate si scopul il are caderea nu agresiunea sexuala. Fiidnca stateam pe loc si cu spatele a reusit simultan la ambii genunchi .

Intai a facut atmosfera ca sa perverteasca temporar mintea celor din jur spunand ca ma imbrac subtire iarna gros vara si citez de pe inregistrarea audio in c*r*l gol in casa.
Sefa de magazin a refuzat sa verifice imaginile si am inregistrarea audio.
Bodyguardul spune in urma ca "i-a dat pe la c*r" si un an mai tarziu de fatza cu alt sef de magazin faptuitorul a recunoscut fapta a zis i-am dat cu ... si la ureche imi spune "p**a pe la c*r si am inregistrarea audio"
Ce pot face cu aceste inregistrari ca sa dovedesc complicitatea dintre companie si comitetul de bloc ?
Cel mai recent răspuns: Constantin3 , utilizator 16:37, 23 Martie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca mi s-ar fi intamplat, faceam atunci ceva, daca era sa fac, nu asteptam 3 ani si mi-as fi adus aminte acum si sa ma intreb : ce sa mai fac acum ca tot nu am ce face? aha... am niste inregistrari, oare ce as putea sa fac cu ele ?
oricum, ce s-a intamplat a fost o gluma proasta, o sicanare. Nu e admisibil, nu le gasesc scuze, dar ganditi-va ca s-or fi saturat si aia de la magazin si administratorul de dvs , mai lasati-i in pace.
Constantin3 a scris:

Cum sa nu reprezinte importanta .
Considerati va rog ca vi s-a intamplat dumneavoastra personal asta in urma cu trei ani si aveti acele dovezi.
Ce ati face ?

In 2012 sefa de magazin mi-a promis de fatza cu politia ca nu mai face zgomot politia mi-a zis ca ei vor sa le dea amenda ca i-au gasit facand zgomot si ca nu ii vor mai prinde niciodata ca ei vad ce eu nu vad si ca voi regreta si voi spune ca ei nu vor sa ma ajute in alte dati . mi-a spus ca are copii sot si un sef si ca ii pare rau si ca nu se va mai intampla
si eu cu o minte de copil am crezut . Au continuat peste 40 de nopti si alte sute dupa in urmatorii ani si mii de diminieti si zile nu iert NICIODATA NIMIC. M-am nascut am dreptul la viata si cine mi-a adus vatamare va platii in mod echitabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o masuratoare sonometrica facuta de un inginer acreditat autorizat ... Constantin3 Constantin3 Am o masuratoare sonometrica facuta de un inginer acreditat autorizat angajat de magazinul care de 14 ani m-a lipsit de un drept al omului pana la urma fiindca ... (vezi toată discuția)
La ce pedeapsa ma pot astepta... baubaul baubaul Buna ziua, am 20 de ani , nu am atecedente penale si sunt student (am inteles ca si asta ajuta). Cineva se tot lega de prietena mea, pana cand a reusit ... (vezi toată discuția)
Relatii sexuale intre adolescenti in varsta de 15 ani - infractiune? Andrei1233 Andrei1233 La varsta de 15 ani o fata si un baiat daca intretin relatii sexuale e legal?:kissing: (vezi toată discuția)