avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce implica hartuirea sexuala la locul de munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce implica hartuirea sexuala la locul de munca?

ce implica hartuirea sexuala la locul de munca.concret .
chiar daca am doar 17ani?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca ai 17 ani, iti iei o rochie mai lunga, pantaloni sau inveti sa te apleci.
cine!? barbatul se simte agresat vizual?
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Să vezi, în timpul programului de lucru, chiloții unei colege de muncă e o formă de agresiune vizuală pentru oricine (bărbat sau femeie), oricât de absurd ți s-ar părea. E neplăcut.
”Vai ce chiloți ai” aș zice că e o ironie, nu hărțuire sexuală. Doar dacă te-ar fi pândit la baie sau la vestiar ca să ți-i vadă aveai motiv întemeiat să te gândești la așa ceva.

Adaptează-ți ținuta felului muncii și n-o să mai ai parte de asemenea comentarii. Plus că riști să nu fii luată în serios oricât de bine ți-ai face treaba... nu cred că vrei asta.
Ultima modificare: Joi, 4 Mai 2023
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire sexuala in spania costehard costehard va salut si va multumesc ca ati deschis topicul meu. Sotia mea a lucrat in Spania la capsuni in perioada 2003-2005, acolo a fost abordata de patron care i-a ... (vezi toată discuția)
Hartuire morala la locul de munca vladorange11 vladorange11 Buna ziua. Ma numesc Vlad. As dori niste informatii concrete despre hartuirea morala la locul de munca. Am mai citit cate ceva dar as dori sfatul unui ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , in ianuarie sau februarie 2019 trebuie sa verific ... Constantin3 Constantin3 Buna ziua , in ianuarie sau februarie 2019 trebuie sa verific fisierul de pe gd administratorul de bloc m-a agresat sexual in magazin proptindu-se cu zona ... (vezi toată discuția)