avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Activitate RobertP1986

Activitate RobertP1986

Am analizat documentele mai atent și am observat ca : firma A a adus mașina în tara, firma B mi-a vândut mașina, duoa ce am trimis cartea mașinii, firma A a vândut către firma B (care nu știu cum și prin ce minune mi-au vândut mașina înainte de a o achiziționa) iar firma B a trimis fiscalul către mine plus factura storno plus factura în baza căreia a fost emis fiscalul!
Bună ziua, în data de 21 noiembrie 2023 am achiziționat un autoturism de la o firma care se ocupa cu vânzarea de autoturisme, de la data de 8 decembrie 2023 am folosit mașina cu numere roșii eliberate în baza facturii din 21 noiembrie 2023, ulterior la data de 22 iulie 2024 mers cu mașina la RAR și a fost eliberat certificatul de autenticitate pe care l-am trimis firmei vânzătoarea în vederea eliberării fiscalului, firma a eliberat fiscalul folosind o factura storno a facturii inițiale, cea din 21 noiembrie 2023 și o alta factura cu data de 13 august 2024, factura pe care erau trecute stampilele de la taxe și impozite din localitatea vânzătorului, factura cu care am luat mașina în evidenta financiara pe numele meu. Ulterior am mers la serviciul de înmatriculări cu dosarul complet, dosar care a fost respins cu motivația ca noua factura nu coincide cu vechea factura cu care au fost eliberate numerele roșii iar storno a fost considerat de lucrătorii de la înmatriculări ca fiind un fals. Cum pot înmatricula autoturismul?
Multumesc mult, mi-ati fost de mare ajutor! Toate cele bune!
Am inteles ca pot folosi o camera si una dintre bai pentru cabinet, iar restul apartamenlului pentru locuit, va multumesc, insa pentru cheltuielile aferente cabinetului (gaz, electricitate, apa), trbuiesc incheiate contracte separate de utilitati sau exista o asa-zisa forma de calcul care sa "delimiteze" cheltuielile spatiului locativ de cheltuielile cabinetului?
Buna ziua, intentionez sa deschid un cabinet de recuperare medicala (fizioterapie) intr-o camera din apartamentul proprietate personala avand ca destinatie spatiu locativ. Este posibil ca una dintre cele doua bai ale apartamentului si o camera sa aiba ca destinatie punctul de lucru al cabinetului iar in restul apartamentului sa locuiesc ? Daca, da, care sunt procedurile pentru a demara acest proiect?
Va multumesc