avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Activitate Ancaa21

Activitate Ancaa21

Răspuns la discuția Cine plateste avocatul?
Da dar daca asigurarea plateste paguba inainte sa ajungem la instanta, trebuie sa plateasca si avocatul?
Am avut un accident si asigurarea nu raspunde. Daca imi iau un avocat si asigurarea imi plateste paguba, trebuie sa imi plateasca si avocatul, sau doar daca se ajunge la tribunal si asigurarea pierde?
Daca am primit de la politie autorizatie de reparatie, trebuie sa mai merg intai la asigurarea, sau pot sa merg direct la service si trimit factura la asigurarea?
Multumesc.
Răspuns la discuția Cand nu plateste asigurarea?
Nu stie nimeni cum este legea?
Pentru mine este egal, ca politia a spus ca este vina lui asa asigurarea plateste sigur. Dar am vrut sa stiu ce face asigurarea lui daca i spun ca el a facut accidentul intentionat. Adica imi plateste paguba si apoi incearca sa primeasca bani de la lui sau poate sa spuna ca nu imi plateste nimic?
Multumesc
Adica pentru mine este mai bine sa nu spun la asigurarea ca a facut accident intentionat? Ca politia a spus clar ca e vina lui. Dar asa cum sa intamplat cu dovezi si totul, este si clar ca a facuto intentionat.
Multumesc. Adica daca a facut intentionat accident nu plateste paguba sau dece nu plateste? Ca e clar ca e vina lui ca in nici un caz o sa iasa ca el nu e devina.
Daca cineva a provocat intentionat un accident cu masina si se poate dovedi asta. Plateste asigurarea lui, dar cere bani de la el inapoi sau este asigurarea obligat sa plateste si daca a facut intentionat accidentul?