avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Activitate Ionutcatalin88

Activitate Ionutcatalin88

Buna ziua,
Intreb pentru un prieten...
A întreținut relații sexuale cu o tipa de 3 sau 4 ori dupa care aceasta il informează ca sufera de hiv. El accepta in prima faza si accepta sa continue relația cu ea dar la scurt timp, aprox o lună, ajung la certuri monstru iar acum el s a ales cu o cercetare penală pt violare de domiciliu si distrugere de bunuri.

Întrebarea este:
Ce cale de atac poate obține împotriva ei pentru faptul ca nu l a înștiințat din prima fază in legătură cu această boală năprasnică?

Va mulțumesc anticipat!

Cu stimă!
Buna ziua,
Anul trecut am mers cu un vehicul la R.A.R. sa efectuez inspecția tehnică. După ce am parcat în fața acestei instituții m am trezit cu doi agenți de circulația care au sărit dintr o mașină civilă, mașina personală a unuia dintre ei, si mi au sărit la geam sa le prezint actele. Le am prezentat actele si m am ales cu un dosar penal si reținerea permisului de conducere.
Precizez ca auto era din Germania si avea numere de export expirate de câteva zile. Intrebarea mea este, aveau dreptul acești 2 agenți sa ma sancționeze dat fiind faptul că ei nu erau încă intrați în tură?
Erau în masina personala si se îndreptau catre secția de poliție pentru a incepe serviciul. Va multumesc anticipat pentru orice informație!