avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Activitate GeorgeTo

Activitate GeorgeTo

Sunt peste 2000 de avocați . Mi-ar fi greu să îi întreb pe fiecare daca este disponibil etc .

Cornel Vasile a scris:

Puteti alege dvs un avocat din lista consultantilor inscrisi pe Forum
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau

alegeti din tabloul avocatilor din Romania aflat pe site-ul Uniunii Naționale a Barourilor din România
[ link extern ]

Caut un avocat cu experiență în dreptul constituțional, drepturile omului și apărarea drepturilor civile, în special în contextul revoluționariilor in contextul.15.noiembrie 1989. Există cineva pe care îl recomandați sau care are expertiză în aceste domenii?"
Ce riscuri implică daca fac mutația cuiva , deoarece nu are nici o adresă ?. Dorește doar pentru actul de identitate .

Mulțumesc!
De ani de zile nu a avut un moment de luciditate , deoarece este sub influența alcoolului 99% din timp . Nu poate lua nici o decizie corectă din cauza aceasta .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este in state sa de-a foc la.casa daca as face așa ceva . Și parcă suna urât să-l pun sub interdicție ...

Pentru că pe tatăl meu nu l-am mai văzut treaz și lucid de zeci de ani de zile . Iar doamna profita de slăbiciunea lui sperând să îl prindă într-un moment slab.

Ce demersuri legale pot fi luate pentru a proteja interesele tatălui meu în situația în care o femeie cu care stă nu legal , încearcă să-l convingă să-i doneze casa și averea? El nu dorește să se căsătorească din cauza temerilor legate de intențiile ei, iar noi, copiii, suntem preocupați de protejarea moștenirii. Cum ar trebui să procedăm pentru a evita posibilele consecințe neplăcute?"
Mulțumesc de răspuns !

w_v_w_v a scris:

da puteti face sesizare la politie sa cerceteze si poate asa se invata minte si agentii sa nu mai fac contracte sub pretexte diferite.
Va puteti face cont la posf.ro si sa schimbati dv furnizorul imediat unde doriti.
Pentru electricitate aveti comparatorul de oferte al ANRE
[ link extern ]
Pentru gaze aveti comparatorul de oferte al ANRE
[ link extern ] /
doar completati judetul si localitatea si apasati compara oferte si eventual la rubrica Introduceţi consumul lunar estimat MWh sau kWh in coloana a 2-a introduceti un 10,9 pentru a vedea cat costa aproximativ un m3 de gaz.

Nu va mai lasati pacaliti nici de oferte NOVA p&G din comparator care au pret fix 3 luni apoi plangeti.

Răspuns la discuția Plata contributii
Și dacă nu are asociația cont bancar ?

elenazan a scris:

Bineinteles, conditia este sa aiba asociatia cont bancar.
Faceti ordine de plata si merge una dintre persoanele cu drept de semnatura si le duce la banca sau le faceti direct din internet banking, daca e cazul.

A venit un "angajat" spunând ca ne.ofera o actualizare de date și ne-am trezit ca ne-a schimbat contractul .

w_v_w_v a scris:

Inselati in ce sens ? V-au propus alte contracte sau cum v-au inselat?