avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Caut un avocat cu experiență în dreptul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Caut un avocat cu experiență în dreptul constituțional, drepturile ...

Caut un avocat cu experiență în dreptul constituțional, drepturile omului și apărarea drepturilor civile, în special în contextul revoluționariilor in contextul.15.noiembrie 1989. Există cineva pe care îl recomandați sau care are expertiză în aceste domenii?"
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:45, 4 Februarie 2024
Puteti alege dvs un avocat din lista consultantilor inscrisi pe Forum
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau

alegeti din tabloul avocatilor din Romania aflat pe site-ul Uniunii Naționale a Barourilor din România
[ link extern ]
Sunt peste 2000 de avocați . Mi-ar fi greu să îi întreb pe fiecare daca este disponibil etc .

Cornel Vasile a scris:

Puteti alege dvs un avocat din lista consultantilor inscrisi pe Forum
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau

alegeti din tabloul avocatilor din Romania aflat pe site-ul Uniunii Naționale a Barourilor din România
[ link extern ]

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Căutați ONG urile mai mediatizate care susțin drepturile omulu, cele icare au avut procese la CEDO și o sa vedeți pe pagina lor av cu care au colaborat APADOR CH ACTEDO,,CRJ etc.
Ultima modificare: Duminică, 4 Februarie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un avocat, cum îl aleg? bună ziua, am nevoie de ... btraian btraian Am nevoie de un avocat, cum îl aleg? Bună ziua, am nevoie de un avocat și nu știu cum îl aleg de aici. Cum îl abordez? Cum se poate discuta, doar la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt in căutarea unui domn/doamnă avocat/ă de drept ... Andra Patrichi Andra Patrichi Buna ziua! Sunt in căutarea unui domn/doamnă avocat/ă de drept internațional pentru lămurirea unor aspecte juridice. Mulțumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Dosar cedo Florinmoraru Florinmoraru Am nevoie de un avocat care sa ma reprezinte la CEDO. Am trimis o plangere in 2015, care a fost admisa. (vezi toată discuția)