avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Activitate tipeiucristina

Activitate tipeiucristina

Exista legea republicata in anul 2007 si normele metodologice de aplicare ale acesteia HG 577/2008, dar in acestea nu se specifica nimic referitor la ordinul ministrului mentionat.
Buna ziua

Va rog sa-mi spuneti daca mai este valabil OMEN 4487/1999 privind plata alocatiei pentru copii. Nu am gasit nimic referitor la faptul ca acest ordin ar fi fost abrogat.

Va multumesc
Răspuns la discuția incalcare proprietate
Procesul verbal nu ştiu de către cine a fost semnat. Titlul de proprietate a fost eliberat în anul 1998 pe numele a 5 moştenitori dintre care unul era tatăl meu. În anul 2004 s-a făcut un act de dezmembrare şi partaj voluntar, urmat de un act de donaţie în favoarea subsemnatei. În urma dezmembrării mi-a revenit 1/5 din terenul în cauză.
Iată de ce nu cunosc cine a semnat procesul verbal şi nici Primăria nu-mi oferă informaţii. Pentru schiţa topografică a terenului sunt trimisă de la primărie la Oficiul de cadastru şi de aici înapoi la primărie.
Răspuns la discuția incalcare proprietate
Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns.

Revin cu o alta problema: am obtinut titlul de proprietate pentru un teren situat in extravilanul localitatii, insa nu pe vechiul amplasament si nici nu am fost intrebata daca sunt de acord cu noul amplasament. Mai pot contesta acest titlu de proprietate? Daca da, cui trebuie sa ma adresez si cum pot dovedi acest lucru?
Răspuns la discuția incalcare proprietate
Terenul nu a fost îngrădit şi nici înţăruşat. Altcineva a intrat pe teren şi l-a îngrădit fără acordul meu.
Am aflat că o agenţie imobiliară a intermediat vânzarea terenului în cauză, dar nu ştiu cine este vănzătorul şi nici cumpărătorul. Se pare că totul se învârte în jurul primăriei.
Răspuns la discuția incalcare proprietate
Despre persoana care a incalcat proprietatea nu am nici un fel de informatie, nu stiu cine este si nimeni nu-mi da nici un fel de relatie. In momentul de fata am titlul de proprietate, actul de dezmembrare si partaj voluntar si actul de donatie.
Am obtinut un teren de fanate in urma unei donatii din partea tatalui meu. La inceputul lunii mai am aflat ca un necunoscut a inceput sa construiasca un drum. M-am adresat primariei pe raza careia se afla terenul si nici pana astazi nu am obtinut un raspuns. Intre timp am fost la locatia respectiva si am vazut drumul, dar si faptul ca o parte din proprietate a fost ingradita cu gard de sarma ghimpata.
Va rog sa-mi spuneti ce este de facut in acest caz.