avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... plata alocatie copil revenin din strainatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

plata alocatie copil revenin din strainatate

Buna ziua

Va rog sa-mi spuneti daca mai este valabil OMEN 4487/1999 privind plata alocatiei pentru copii. Nu am gasit nimic referitor la faptul ca acest ordin ar fi fost abrogat.

Va multumesc
LEGE nr. 61 din 22 septembrie 1993 privind alocatia de stat pentru copii*) - Republicata

Exista legea republicata in anul 2007 si normele metodologice de aplicare ale acesteia HG 577/2008, dar in acestea nu se specifica nimic referitor la ordinul ministrului mentionat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

probleme cu procura ylys ylys In anul 2006 am fost imputernicit de care sora mea sa ma ocup de documentatia necesara pentru ca fata ei sa beneficieze de alocatie. Prin aceeasi procura sunt ... (vezi toată discuția)
Acordare alocatie nou nascut sce76 sce76 Buna seara. Stiti cumva care este legea care reglementeaza acordarea alocatiei lunare pentru copiii pana la 2 ani?Am nascut in 10 octombrie, in 22 am depus ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat primita in plus - suma necuvenita datorata statului camey000 camey000 buna ziua, indraznesc sa va deranjez cu o rugaminte, aceea de a ma sfatui intr-o problema daca puteti. am intampinat si eu o problema mare in legatura cu ... (vezi toată discuția)