Buna ziua,sunt recent intoarsa la munca din Concediu creștere copil, sunt mamica singura si mi se cere de la angajator sa lucrez 2 wek pe luna,lucru pe care nu il.pot face deoarece nu am pe nimeni cu care sa imi las micutul,exista vreo lege care sa protejeze mamicile in astfel de situatii?
Multumesc frumos!
A anuntat verbal ,urmand ca azi sa duca adeverinta de la medicul ginecolog din care reiese ca este insarcinata,o afecteaza deoarece ea este singura atat in bar cat si la terasa,sta de dimineata pana seara in picioare, ea receptioneaza marfa si aprovizioneaza,mentionez ca in contract programul este de 1 zi lucratoare 2 libere,si in momentul cand i-a comunicat ca e insarcinata a spus "patroana" ca ,spera ca nu ii va strica concediul anul acesta acum cu sarcina!
Pe langa faptul ca nu se respecta distantarea clientilor in aceasta perioada!
Buna ziua,va rog daca se poate sa ma ajutati cu o problema, nepoata mea este insarcinata in 9 saptamani si lucreaza la un bar cu terasa cu program de functionare 06-22,lucreaza 2 zile full dupa care 2 zile este libera,a anuntat angajatorul ca este insarcinata dar acesta nu a scurtat programul ei de munca din contra a anuntat ca va trebui sa stea peste program pana la ora 23,este o singura persoana pe tura,imi puteti spune va rog cum putem proceda pentru reducerea programului?
Va mulțumesc anticipat!