avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua,sunt recent intoarsa la munca din Concediu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua,sunt recent intoarsa la munca din Concediu creștere ...

Buna ziua,sunt recent intoarsa la munca din Concediu creștere copil, sunt mamica singura si mi se cere de la angajator sa lucrez 2 wek pe luna,lucru pe care nu il.pot face deoarece nu am pe nimeni cu care sa imi las micutul,exista vreo lege care sa protejeze mamicile in astfel de situatii?
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Plata concediu medical jicareanangela jicareanangela Buna ziua, am si eu o intrebare.As dori sa stiu cum se plateste un concediu medical pentru o mamica intoarsa la serviciu dupa 2 ani de concediu crestere copil, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil barb barb sunt o viitoare mamica (sarcina are doar 2 luni)nevoita sa stea in concediu medical din cauza unor complicatii. medicul crede ca va fi nevoie ca toata sarcina ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil........ Monica H. Monica H. ma confrunt cu o noua situatie: o salariata are concediu pt.crestere copil pana la data de 30.09.2008.intre timp a mai nascut un copil si doreste ca incepand ... (vezi toată discuția)