avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii plata concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

plata concediu medical

Buna ziua, am si eu o intrebare.As dori sa stiu cum se plateste un concediu medical pentru o mamica intoarsa la serviciu dupa 2 ani de concediu crestere copil, iar dupa 2 luni de serviciu ramane in concediu medical pentru copil, iar baza de calcul pe ultimele 6 luni nu este completa?
Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Februarie 2012
jicareanangela, utilizator
Cel mai recent răspuns: jicareanangela , utilizator 09:24, 1 Martie 2012
Baza de calcul o reprezinta indemnizatia primita in cei 2 ani.
VA MULTUMESC FRUMOS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil nutzzu nutzzu Buna ziua.As dori sa stiu daca in cazul unei mamici din MAI care beneficiaza de indemnizatie de crestere copil de 85% este legal sa i se retina contravaloarea ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical cod 01 dupa concediu crestere copil janelo janelo Vă rog să mă ajutaţi în rezÎolvarea următoarei probleme : o angajaţă a fost în concediu pentru creştere copil şi a revenit la serviciu în data de ... (vezi toată discuția)
Cand incepe sa se "scurga" concediul de crestere a copilului? Ramona24 Ramona24 Salutiii !!11 Momentan sunt in concediul prenatal , urmeaza postantal si impreuna sunt cred 126 de zile. Intrebare:dupa concediul postnatal ... (vezi toată discuția)