avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Activitate alinutzaaa2001

Activitate alinutzaaa2001

Am avut cerere scrisa ca intru in crestere copil.
Patronul in acesti doi nu a platit contributiile la stat. Eu am beneficiat de cei 600 ron in acesti doi ani. Daca nu eram in crestere copil nu cred ca mai luam acesti 600ron. Am inteles cum sta treaba ...trebuie sa merg la ITM si sa vorbesc acolo cu inspectorul care se ocupa de aceasta firma.
Va multumesc pentru raspunsurile acordate.
Buna ziua

Am o intrebare privind completarea in cartea de munca.
In anul 2006 pe 05 mai am nascut. Am luat acei 6 milioane de la stat pe perioada de 2 ani. Dupa 2 ani am comunicat la locul de munca ca nu o sa mai vin. Am cerut cartea de munca si abia acum in 2009 am primit-o dar nu este incheiata. Ultima completare este in 01.01.2006 modificat salariul.
Ce trebuie sa fac eu acum? Cum am primit acei 6 milioane daca contractul meu nu a fost suspendat?
Vreau sa imi dati un sfat ce sa fac... cum sa recuperez vechimea de 2 ani pe cartea de munca? Angajatorul spune ca nu are ce sa faca ... eu am cartea de munca acasa neincheiata.
si eu doresc sa devin persoana fizica autorizata in domeniul SSM. Am studii superioare tehnice, curs postuniversitar evaluare riscuri, audit si management, curs SSM 80 de ore, experienta 3 ani. Stie cineva ce pasi tb sa fac pt a deveni persoana fizica autorizata? sau daca pot deveni? Trebuie sa dau vreun exemen? daca da, unde? va rog cine cunoaste date sa ma ajute.