avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Activitate VladMoraru78

Activitate VladMoraru78

Bună ziua. Pe data de 12 decembrie am fost sunat de la firma la care lucram ca și consultant vânzări și mi s-a spus ca din data de 13 decembrie nu mai pot veni la munca. Eu lucram la o companie producătoare de telefoane mobile care colaborează cu un lanț mare de retail din România. Data la care m am angajat a fost 1 iulie. După 6 luni în care am fost bătaia de joc a superiorului meu (îmi vorbea necorespunzător, ma ameninta ca face în asa fel încât sa fiu dat afara) nu i am mai suportat atitudinea și i am blocat numărul pentru a evita orice fel de discuție. După doua zile primesc un apel de la firma la care eu și superiorul meu eram angajați și mi se spune la telefon ca nu mai am ce cauta la munca. Mi s-a înaintat foaia de încetare a contractului cu acordul părților. A durat 3 zile și nu am vrut sa o semnez. Au folosit o tactica destul de urata și mi au zis ca dacă nu o semnez și se întrunește comisie disciplinara o sa dea foarte urat la viitoarea angajare. Nu am mai știut ce sa fac în momentul acela și am semnat decizia de comun acord. As dori sa ii dau în judecata pentru a-mi obține jobul înapoi. Nu vreau sa cer despăgubiri și nici alte sume de bani. Este posibil dacă pierd acest proces firma la care am lucrat sa îmi ceara la rândul lor despăgubiri pentru ca i am dat în judecata. Este vreo șansă să câștig acest proces ?
Mulțumesc.
Răspuns la discuția Calomnie ,jignire si dafaimare .
O sa fac tot ce imi sta in putinta sa castig procesul ,indiferent de cati bani m-ar costa
Buna ziua .recent am avut o problema cu cineva care m-a acuzat de anumite lucruri care nu sunt adevarate si m-a jignit pe strada .Am inregistrat toata convorbirea si toata discutia cu telefonul.Respectivul are 17 ani si el m-a amenintat ca aduce martorii care nu au nici o dovada solida ,inregistrare video sau audio care sa ateste faptul ca eu am facut acele lucruri de care sunt acuzat .Care sunt sansele de a castiga acest proces in conditiile in care inregistrarea audio este clara si concisa si cat de mult conteaza daca martorii pe care el vrea sa ii aduca au fost potrivit unor dovezi de la politie in conflict cu mine .Va multumesc .