avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Activitate Amalia2012antonia

Activitate Amalia2012antonia

Buna seara. Daca am dat testul pentru reducere perioada suspendare si l am promovat cu 15/15 insa nu am primit nicio dovada ca as fi promovat testul,imi pot ridica permisul?
Testul l am dat la Giurgiu unde am adresa de domiciliu si cei de acolo mi au spus ca trebuie doar sa merg la Bucuresti unde mi a fost retinut sa depun o cerere de reducere perioada in care se specifica doar ca ma incadrez in condițiile necesare pentru a reduce pedeapsa, copie dovada si buletin. Le am trimis pe email la Bucuresti, asa mi a fost indicat ca este mai bine. Insa nu am mai primit niciun raspuns, ar trebui sa merg sa mi ridic permisul.. Il primesc daca nu am primit aceasta dovada de promovare si implict nu am primit nici raspunsul aprobarii reducerii perioadei de suspendare?
Cand am intrebat mi s a spus ca aceste 3 acte imi erau necesare sa le trimit pe email si gata... Nu mai am nimic de facut. Multumesc
Răspuns la discuția Custodie exclusiva
Buna seara. Am uitat sa mentionez ca divortul a fost in 2013.domiciliu este stabilit la mine precum si pensia alimentara de intretinere a fost stabilita la cuantunum legal din 2013..program de vizita stabilit.. Totul ok... Pana in momentul in care a facut ce a facut si a foat arestat. Nu am vrut sa fac rau. Insa observ ca dansul doreste asta.. Ii tot baga fetei prostii in cap.. Vb de rau la adresa mea "mata e nebuna nu o lua in seama"
Multumesc
Bună seara
Am vreo sansa sa castig custodia exclusiva daca fostul sot a fost la inchisoare pt trafic international de droguri si a iesit de cateva luni. Mentionez ca a mentinut relatii personale cu minora de 8 ani si s a interesat de ea, insa pensia alimentara nu a mai platit o de 1 an. Mi a dat doar in ultimile 2 luni bani in mana fara a i oferi vreo dovada ca am luat banii pt ultimile 2 luni. Multumesc