Bună seara
Am vreo sansa sa castig custodia exclusiva daca fostul sot a fost la inchisoare pt trafic international de droguri si a iesit de cateva luni. Mentionez ca a mentinut relatii personale cu minora de 8 ani si s a interesat de ea, insa pensia alimentara nu a mai platit o de 1 an. Mi a dat doar in ultimile 2 luni bani in mana fara a i oferi vreo dovada ca am luat banii pt ultimile 2 luni. Multumesc
Eu consider ca sunt șanse destul de mici sa obțineți autoritatea părintească în mod exclusiv dumneavostră. Însă, aveți toate șansele ca domiciliul minorului sa fie stabilit la dumneavostră, iar în favoarea tatălui sa fie stabilit un program de vizitare a minorului precum și obligarea acestuia la plata unei pensii de întreținere (dacă aceasta nu a fost stabilita)
Cu privire la autoritatea părintească menționez ca în conformitate cu legislația actuala se consideră că în interesul superior al minorului este ca autoritatea părintească sa fie exercitata în mod comun de către ambii părinți, în situații cu totul excepționale aceasta se poate stabili în mod exclusiv doar în sarcina unuia dintre părinți.
Buna seara. Am uitat sa mentionez ca divortul a fost in 2013.domiciliu este stabilit la mine precum si pensia alimentara de intretinere a fost stabilita la cuantunum legal din 2013..program de vizita stabilit.. Totul ok... Pana in momentul in care a facut ce a facut si a foat arestat. Nu am vrut sa fac rau. Insa observ ca dansul doreste asta.. Ii tot baga fetei prostii in cap.. Vb de rau la adresa mea "mata e nebuna nu o lua in seama"
Multumesc
Simpla imprejurare ca a fost condamnat nu constituie, per se, motiv de exercitare autoritate in exclusivitate, trebuie demonstrat că astfel este lezat interesul superior al
minorului!
Alegeti un avocat si mergeti la o consultatie juridica pentru a vi se aprecia sansele!