avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program vizită
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program vizită

Sunt in divorț și soțul meu vrea la programul de vizitare sa fie o săptămână cu o săptămână. Este posibil că instanța să-i acorde acest lucru!?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 23:11, 28 Iunie 2020
Bună seara,

Din câte înțeleg din cele precizate de dumneavostră, tatăl a solicitat stabilirea domiciliului alternativ al minorului, o săptămână la dumneavostră și o săptămână la el, în aceasta situație nemaifiind vorba doar de un program de vizitare.

Stabilirea domiciliului in mod alternativ la ambii părinți este posibila, însă se poate obține foarte rar și pentru situații excepționale. De regula, domiciliul se stabilește la unul dintre părinți, iar în favoarea celuilalt se stabilește un program de vizitare (in cursul săptămânii, în timpul vacantelor, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta, etc). Personal consider ca tatal nu va obține stabilirea domiciliului alternativ, ci doar un program de vizitare a minorului.

Cu stimă,
Avocat Popa Andra-Ingrid
El mă am6ca face recurs după recurs până ce va obține acest program!
Cate recursuri poate face după ce judecătorul stabilește programul de vizitare?
Bună ziua,

Hotărârea pronunțată in prima instanță poate sa fie atacata cu apel, hotărârea pronunțată in apel e definitiva. Într-adevăr exista și cai extraordinare de atac, dar acestea se exercita pentru motive expres prevazute de lege, dacă sunt exercitate pentru alte motive vor fi respinse ca inadmisibile.

În concluzie, singura cale ordinara de atac este apelul.

Cu stimă,
Avocat Popa Andra-Ingrid
Nu va temeti, sansele sunt f mici sa obtina asta.
Aveti avocat ?
Ce varsta are copilul ?
Veti locui in apropiere de tatal copilului ?
Sunt apropiati, copilul cu tatal ?

Va mulțumesc din suflet ptr răspunsuri!
Da am avocat, copilul își dorește să-l vadă dar nu pot sa zic că au o legătură strânsă.In trecut când eram împreună tot timpul era obosit , pe telefon, dormea etc.. nu a participat activ la creșterea lui eu eram cea care îl împingea de la spate de dragul copilului. Locuim in apropiere vârstă copilului este de 2 ani și 6 luni!

Alte discuții în legătură

Divort Annna19 Annna19 Buna seara. As vrea sa divortez si am un copil de 5 ani. Sotul nu se ocupa de copil, bea constant, este violent verbal, ma ameninta ca imi ia copilul si ca ma ... (vezi toată discuția)
Divorț. ieșire ulterioară minor din țară. Christinne2013 Christinne2013 Bună seara, Momentan nu sunt în țară, i am expus soțului intenția mea de a divorța. După cum era de așteptat nu a reacționat foarte bine. ... (vezi toată discuția)
Vă rog mult putin ajutor. Mija Adela 7 Mija Adela 7 Bună. Bunicii mei decedati au un teren agricol, unchiul meu la dat la cineva doar cu titlu de proprietate si nu stiu daca sa facut ceva in scris. Primaria ... (vezi toată discuția)