avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Activitate andra_biuret

Activitate andra_biuret

Buna ziua.
Sunt medic rezident pe medicina de familie,
Am o experienta de 3 ani in medicina de urgenta ca rezident- specialitate la care am renuntat inainte de a o termina.

Sunt interesata sa ofer cursuri de prim ajutor, printr-un contract de colaborare/firma.
Exista aceasta posibilitate din punct de vedere legal si cum as putea sa o fac?

Precizez ca nu am o specialitate dobandita, momentat fiind in pregatire in reIdentiat.
Va multumesc pentru timpul acordat.
Răspuns la discuția Restaurare
Buna ziua,
Va multumesc mult pentru raspuns.
In cazul in care doresc totusi sa repar din fondul propriu, exista posibilitatea de a cere despagubiri asociatiei? Aceste despagubiri vor fi ulterior achitate de catre ceilalti locatari ai blocului sau doar de catre cei de pe tronsonul balconului afectat?
O zi buna!
Discuție Restaurare
Buna ziua
In cazul in care de pe fatada blocului cad caramizi de la un singur balcon (e prevazut in schita blocului)
Din cauza acoperisului spart, ploua si s-au produs stricaciuni din cauza inundatiilor. Daca va cadea balconul (ptr ca este singurul in exterior) cine va raspunde de daunele provocate?
Asociatia nu are fond de reparatii
Primaria nu raspunde la solicitari.
La blocul vecin (lipit) au cazut bucati de caramida care au fost ulterior stranse de catre pompieri care s au urcat cu scara lor si au "zidit" niste ciment in loc.
Cine este raspunzator de reparatiile pentru acoperisul si fatada blocului chiar daca acestea vizeaza un singur apartament?