avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Activitate femysho

Activitate femysho

Buna ziua , momentan nu am servici si nu am nici un venit , as dori sa stiu daca pot beneficia de ajutor pentru incalzire si cum se procedeaza .
Este aceeasi lege / regula in toata tara ?
Multumesc anticipat.
Buna , multumesc mult pentru raspuns . Deci sfatul dvs. este ca nu se merita sa fac demersuri pentru anularea procesului verbal ( hotararii ) de la Adunarea generala extraordinara care a fost nestatutara si sa las lucrurile asa cum sunt ; oricum din punctul meu de vedere totul este in afara legii , ma intreb cine poate rezolva aceasta ilegalitate pana la urma pentru ca daca nu este sesizata celor in drept ei merg asa in continuare .
Problema este ca aceasta asociatie de proprietari are datorii la furnizori de 140000 lei si sigur o sa se adune mai mult cu toate ca este un dosar la Politie de prin 2017 si care cred ca este momentan uitat prin niste sertare .
Vreo solutie in acest caz ?
Va multumesc pentru raspuns , da sunt de acord cu dvs. aveti perfecta dreptate dar tot ce mi s-a intamplat mie este caz penal si in plus am trecut prin mult stres si mi -au afectat imaginea .
Nu doresc neaparat acest post eu sunt o persoana onesta si cinstita care respecta legea si m-am implicat sa rezolv niste probleme mai vechi in care aceasta As. are datorii la furnizori de 140.000 lei din neplata facturilor de unii Administratori impreuna cu Presedintele care luau bani din As. si prin cumularea penalitatilor .
Majoritatea proprietarilor nu prea stiu aceste lucruri si daca stiu nu au ce face motiv pentru care nici nu mai vin la sedinte sunt complet dazamagiti si neajutorati .
Momentan este un cerc vicios si acesti indivizi profita de aceasta sustragand bani prin orice mijloace ,cu un Administrator pensionar nepriceput , un Cenzor pensionar nepriceput si cu Primaria care cred ca este implicata si este de partea acestora .
Legea 196/2018 la cap.9 are Contraventii si sanctiuni , cine trebuie sa le aplice cand legea este incalcata ?
Răspuns la discuția Adunare Generala Extraordinara
Buna ziua , am si eu o problema de genul acesta si as dori sa iau legatura cu dvs. aveti aici adresa mea de email : femmysho@yahoo.com
Sunt in situatia ca nu stiu ce sa fac si daca este cineva sa ma ajute in acest caz va rog .
Va multumesc anticipat.
Am fost ales presedinte al unei asociatii de proprietari si din prima zi am fost supus unor intimidari verbale ,psihice si presiuni pentru a renunta si a-mi da demisia de catre doua persoane din comitetul executiv care mi-au fost contra candidati la functia de presedinte, in cele din urma au reusit sa ma dea afara din sediul asociatiei /indeparteze cu forta fiind folosite agresiuni verbale iar apoi au organizat o adunare generala extraordinara invocand motive neadevarate cum ca as dori un salariu mai mare , ca as fi abuzat comitetul executiv, cenzorul , administratorul , nu mi-am facut datoria de presedinte .Mentionez ca aceasta adunare generala extraordinara nu a fost stutara ( din lipsa cvorum ) din totalul de 455 proprietari la sedinta au participat doar 32 persoane dintre care 25 au votat sa fiu demis , aceasta fiind prima sedinta nu a fost conform art 47 alineat 2, 3, 4 din legea 196/2018 .
La aceasta asa zisa adunare generala extraordinara s-a ales un presedinte interimar care este in functie in momentul de fata de aprox. 4 luni de zile .
Eu am facut o sesizare la primarie /compartiment indrumare asociatii proprietari si de la care am primit raspuns ca noua conducere este legala in functie si ca pot actiona in justitie daca nu sunt multumit ,am contactat un avocat care mi-a spus ca nu poate sa ma ajute si ca trebuie sa caut pe altcineva lucru care mi-a dat de gandit .
Asa am fost nevoit sa apelez la dvs. pentru un sfat sau un ajutor la aceasta probema deoarece nu stiu la cine sa apelez ,nu s-au aplicat nici un fel de sanctiuni sau contraventii si ma intreb daca totul este normal .
Cand am fost dat afara din sediul asociatiei am chemat politia care mi-au spus ca nu este de competenta lor si mi-au dat avertisment pentru tulburare liniste si ca as fi tipat la cel care nu m-a lasat sa intru in sediul asociatiei , eu fiind cel care i-am chemat facand apel la 112 datorita faptului ca unul dintre membrii comitetului executiv nu mi-a permis sa intru in sediu si sa imi exercit functia pentru care fusesem ales cu 2 saptamani in urma .
Va multumesc anticipat.
Sugerez sa fie angajati muncitori cu experienta /scoala /studii in domeniu nu oricine adus de pe strada deoarece Romanul se pricepe la toate dar nu are calificare si cunostintele necesare , din acest motiv avem asa de multi meseriasi ca "DOREL " care se pricepe la de toate . Acesta este unul din motivele pentru care suntem in acesta situatie la nivel national si nu avem nici institutii si nici cadre specializate pentru a educa viitori muncitori calificati , cred ca suntem la nivelul anilor 1900 !
As dori sa stiu in baza carei legi functioneaza taierea /toaletarea copacilor si deciziei sau avizului Primariei daca acei copaci nu au fost plantati de catre Primarie in primul rand si nici nu se planteaza copaci ...
Sunt acum o gramada de firme care mulg Primariile de bani pentru aceste zise operatii si tunsul ierbii din jurul blocurilor si al domeniilor publice in general .
Multumesc pentru intelegere .