avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor social pentru incalzirea locuintei pe anul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor social pentru incalzirea locuintei pe anul 2020 , momentan nu am servici si nu am nici un venit , as ...

Buna ziua , momentan nu am servici si nu am nici un venit , as dori sa stiu daca pot beneficia de ajutor pentru incalzire si cum se procedeaza .
Este aceeasi lege / regula in toata tara ?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Ajutor incalzire elutza_18185 elutza_18185 salutare...si eu sunt in aceeasi situatie...stau singura in apartamentul parintilor, dar si ei au domiciliul pe aceeasi adresa desi locuiesc in alta parte.tin ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire anika anika Buna ziua Am si eu o dilema. Am doua apartamente, unul in care locuiesc eu cu sotul si unul care este cedat spre folosinta mamei mele. Mama s-ar incadra cu ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare timp de 3 ani si abandon de familie rondela rondela Buna ziua! Am si eu o dilema! Am o fetita de 5 ani care mi-a fost incredintata prin hotarare judecatoreasca in urma cu 3 ani. Nu am fost casatorita cu tatal. ... (vezi toată discuția)