avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ajutor incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ajutor incalzire

salutare...si eu sunt in aceeasi situatie...stau singura in apartamentul parintilor, dar si ei au domiciliul pe aceeasi adresa desi locuiesc in alta parte.tin sa mentionez ca tatal meu are o masina cu motor de 1800 cmc.as dori sa stiu daca in acest caz beneficiez de acest ajutor? si daca da acea declaratie ca nu am nici un venit trebuie sa o fac la un notar sau o scriu eu? multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 14:58, 24 Octombrie 2010
Ajutorul de caldura conform OUG nr 86/2010 se acorda strict persoanei care domiciliaza la respectiva adresa
Actele necesare,cerere+declaratie, de regula va sunt puse la dispozitie de catre administratorul imobilului ,sau daca exista dezinteres la nivelul asociatiei, contactati personal serviciul specializat din primarie
din pacate exista dezinteres la nivelul personalului primariei intrucat am intrebat cum sa fac acea declaratie si mi s-a spus ca nu stie...
In ce localitate domiciliati?
in cluj-napoca
Mergeti la administrator si intrebati-l de formularele de Declaratie pe proprie raspundere. Este obligat sa va dea un asemenea formular si sa va spuna si ce acte trebuie sa anexati la formular.

Adresati si o intrebare la primarul dv. si relatati-i faptul ca functionarii din primarie nu stiu ce trebuie sa stie.

Alte discuții în legătură

Ajutorul pentru incalzire elga50 elga50 Pentru cei interesati cititi acest articol si materialele atasate. Sunt lamuritoare si nu mai trebuie discutii ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere !!! ginamangra ginamangra Mama , impreuna cu bunica mea locuiesc intr-un apartament care este pe numele meu si al sotului meu.Deoarece ele au pensii foarte mici ,doresc sa primeasca si ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru incalzire mihaelagbanuta mihaelagbanuta Matusa mea, in varsta de 85 ani, in anul 1998 a vandut apartamentul nepotului sau, care a trecut rolul pe numele sau la primarie, si-a facut mutatia la ... (vezi toată discuția)