salutare...si eu sunt in aceeasi situatie...stau singura in apartamentul parintilor, dar si ei au domiciliul pe aceeasi adresa desi locuiesc in alta parte.tin sa mentionez ca tatal meu are o masina cu motor de 1800 cmc.as dori sa stiu daca in acest caz beneficiez de acest ajutor? si daca da acea declaratie ca nu am nici un venit trebuie sa o fac la un notar sau o scriu eu? multumesc
Ajutorul de caldura conform OUG nr 86/2010 se acorda strict persoanei care domiciliaza la respectiva adresa
Actele necesare,cerere+declaratie, de regula va sunt puse la dispozitie de catre administratorul imobilului ,sau daca exista dezinteres la nivelul asociatiei, contactati personal serviciul specializat din primarie
Mergeti la administrator si intrebati-l de formularele de Declaratie pe proprie raspundere. Este obligat sa va dea un asemenea formular si sa va spuna si ce acte trebuie sa anexati la formular.
Adresati si o intrebare la primarul dv. si relatati-i faptul ca functionarii din primarie nu stiu ce trebuie sa stie.