Buna ziua
Am si eu o dilema. Am doua apartamente, unul in care locuiesc eu cu sotul si unul care este cedat spre folosinta mamei mele. Mama s-ar incadra cu venitul la ajutor de incalzire, dar as dori sa stiu daca este o problema faptul ca apartamentul este pe numele meu.Mama are mutatie si toate facturile de utilitati sunt pe numele ei.
Multumesc.
legat de acest subiect,va rog,sa-mi spuneti...
eu cu familia mea locuim in apartamentul mamei mele,nu avem mutatie acolo dar suntem trecuti la intretinere.Putem beneficia de aceasta subventie daca nu avem mutatia la adresa la care locuim?
Ca sa beneficiati de ajutor de incalzire (in ambele cazuri prevazute mai sus) trebuie ca locatarul neproprietar sa prezinte un contract de inchiriere la serviciul de asistenta sociala, odata cu depunerea dosarului.
Buna ziua! As avea si eu o intrebare. Eu nu sunt angajata cu contract individual de munca, lucrez in asigurari si in fiecare luna am un venit variabil, in multe luni chiar 0 lei. Cum imi decalr venitul in aceasta situatie pentru a beneficia de ajutorul de incalzire? Multumesc mult!