avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de inchiriere

1.Ma intereseaza daca pot sta cu chirie in apartamentul mamei mele cu contract de inchiriere?Ea locuieste in acest apartament.Acum am adresa la socrii mei.
2.Daca as asta cu chirie la mama,deci conlociure,pot beneficia eu cu sotul si copilul nostru separat de mama ,de reducerea acordata de stat pentru incalzire?Mama are un venit frumusel dar noi nu prea.Ne pudem detasa de ea in acest demers?
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Septembrie 2008
ch_mi, utilizator
Cel mai recent răspuns: avocat adrian constantinescu , Avocat 15:29, 14 Septembrie 2008
Sigur ca puteti incheia in contract de inchiriere , acesta se incheie prin acordul celor doua parti contractante , fiind suficienta forma consensuala .
Chiria este stabilita de regulile partilor contractante .(termen ,suma , ).
Puteti beneficia de reducerea acordata de stat .
Da, puteti face contract de inchiriere.
Nu puteti insa sa va "detasati" de mama pentru a obtine reducerea pentru incalzire pentru ca, din cate stiu eu, ajutorul se acorda pe familie iar familia sunt cei care sunt rude si locuiesc si gospodaresc impreuna.
1. Da, se poate incheia un contract de inchiriere !
2. De subventie puteti beneficia numai in conditiile respectarii plafoanelor de venit stabilite pentru acordarea acestora !
av AIG
va multumesc dar se pare ca parerile sunt contradictorii referitoare la subventia la caldura acordata de stat.Ca si venit cred k ne vom incadra dar numai daca este exlcusa mama din acest calcul.Dar nu inteleg, atat timp cat figurez ca si chirias la locuinta mamei mele, de ce sa fim considerati venit comun,pentru k mama nu ne ajuta cu nimic,stam ca si cum am sta cu chirie la un strain.Apropo,nu cred k exista prea multi care sa stea cu chirie la parinti.#-o :sorry:
Ultima modificare: Duminică, 14 Septembrie 2008
ch_mi, utilizator
puteti incheia un contract de inchiriere, dar nu cred ca puteti obtine subventia.
sunt de acord cu U.B.I.K.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor incalzire anika anika Buna ziua Am si eu o dilema. Am doua apartamente, unul in care locuiesc eu cu sotul si unul care este cedat spre folosinta mamei mele. Mama s-ar incadra cu ... (vezi toată discuția)
Ajutor in a intelege daca pot sau nu beneficia de compensatie pentru caldura ContSters172455 ContSters172455 Buna seara, Va rog mult sa ma ajutati in a intelege daca pot beneficia de compensatie pentru incalzire. Datele sunt urmatoarele: 1. Locuiesc in casa cuiva ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere !!! ginamangra ginamangra Mama , impreuna cu bunica mea locuiesc intr-un apartament care este pe numele meu si al sotului meu.Deoarece ele au pensii foarte mici ,doresc sa primeasca si ... (vezi toată discuția)