avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate clean

Activitate clean

Sunt obligat sa platesc lunar pentru servicii de SSM și PSI daca sunt singurul angajat la firma mea? Lucrez de acasa.

Care sunt amenzile daca nu le fac?
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Mai întâi ar trebui înființat un SRL care sa aiba obiectul de activitate respectiv.

Am inteles. Si dupa aia fac un contract? Ce fel de contract? Sau cum fac "transferul"?
Am un canal de youtube cu care am inceput sa castig bani.
Prima plata a intrat in contul meu personal si am declarat-o in declaratia unica.

In viitor as dori sa primesc banii pe SRL. Care este metoda legala de a "transfera" canaul youtube de pe PF pe SRL?

Trebuie sa fac un contract?
Răspuns la discuția Dezmembrare teren?
nu stie nimeni?
Buna ziua.

Am o casa cu intrare comuna cu o alta casa. Intrarea include accesul la cele doua case si 2 parcari care sunt la fel comune.

Cealalta casa nu este vanduta si cred ca nu are CF inca. Constructorul a facut deja un antecontract cu un potential cumparator.

Ce pot sa fac sa am o parcare pe numele meu si sa renunt la cealalta parcare? Nu vreau sa am eventuale discutii cu noii proprietari si vreau sa avem fiecare parcarea lui.

Trebuie sa fac dezmembrare la teren? Cam cat costa? Mai trebuie facut ceva? Imi trebuie acordul constructorului sau si al cumparatorului cu care a semnat antecontractul?

Va multumesc!