avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Dezmembrare teren?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Dezmembrare teren?

Buna ziua.

Am o casa cu intrare comuna cu o alta casa. Intrarea include accesul la cele doua case si 2 parcari care sunt la fel comune.

Cealalta casa nu este vanduta si cred ca nu are CF inca. Constructorul a facut deja un antecontract cu un potential cumparator.

Ce pot sa fac sa am o parcare pe numele meu si sa renunt la cealalta parcare? Nu vreau sa am eventuale discutii cu noii proprietari si vreau sa avem fiecare parcarea lui.

Trebuie sa fac dezmembrare la teren? Cam cat costa? Mai trebuie facut ceva? Imi trebuie acordul constructorului sau si al cumparatorului cu care a semnat antecontractul?

Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 26 Iunie 2020
clean, utilizator
Cel mai recent răspuns: clean , utilizator 19:04, 30 Iunie 2020
nu stie nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cf parcare subterana elenaioana.damian elenaioana.damian Buna ziua, As vrea sa știu cum se obține CFul pe parcarea subterană? E posibil sa fie gata Cf ul apartamentului dar al parcării subterane să nu ... (vezi toată discuția)
Cumparare parcare - dimensiuni legale obligatorii? nerespectare makao makao Buna ziua, As avea nevoie de ajutor in urmatoarea problema Am cumparat de la constructorulul blocului si o parcare. În momentul in care am facut ... (vezi toată discuția)
Instrainare cota parte indiviza teren fara acord proprietari pentru acces auto crimus crimus Proprietarul unui teren a construit pe acesta un bloc, la parter avand 2 spatii comerciale pe care si le-a pastrat pentru el. In Cartea Funciara aceste spatii ... (vezi toată discuția)