avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cf parcare subterana
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cf parcare subterana

Buna ziua,

As vrea sa știu cum se obține CFul pe parcarea subterană? E posibil sa fie gata Cf ul apartamentului dar al parcării subterane să nu fie(mă refer la momentul dinainte de semnare contract, după ce constructorul a făcut recepția și procedurile necesare pt dezmembrare)?
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 16 Noiembrie 2018
elenaioana.damian, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:51, 18 Noiembrie 2018
Dezmembrarea e o operație costisitoare și de durată, iar clientul primește ceea ce plătește. Deseori pentru locul de parcare se fac fie antecontracte, fie se lasă în indiviziune, în așa fel încât să se asigure promisiunile. Dacă însă veți cumpăra un loc de parcare precis, trebuie dezmembrat
Ultima modificare: Duminică, 18 Noiembrie 2018
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc parcare mai ingust decat majoritatea -- cf colectiv Gyo92 Gyo92 Buna ziua, Am cumparat de curand, un apartament, intr-un ansamblu imobiliar nou, cu parcare subterana. Pentru parcarea subterana este CF colectiv, unde sunt ... (vezi toată discuția)
Parcare subterana fara cf individual camelia_g camelia_g Buna ziua, Considerati ca m-ar dezavantaja lipsa unui CF individual la o parcare subterana? Promisiunea de V/C (de la dezvoltator) suna cam ... (vezi toată discuția)
Bună seara as avea nevoie de o lămurire in legătura cu o problema ... Jessica123 Jessica123 Bună seara As avea nevoie de o lămurire in legătura cu o problema pe care o întâmpin momentan cu dezvoltatorul de la care am achiziționat un ... (vezi toată discuția)