avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Transfer canal de youtube de pe PF pe SRL
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Transfer canal de youtube de pe PF pe SRL

Am un canal de youtube cu care am inceput sa castig bani.
Prima plata a intrat in contul meu personal si am declarat-o in declaratia unica.

In viitor as dori sa primesc banii pe SRL. Care este metoda legala de a "transfera" canaul youtube de pe PF pe SRL?

Trebuie sa fac un contract?
Cel mai recent răspuns: clean , utilizator 22:29, 27 Decembrie 2020
Mai întâi ar trebui înființat un SRL care sa aiba obiectul de activitate respectiv.
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Mai întâi ar trebui înființat un SRL care sa aiba obiectul de activitate respectiv.

Am inteles. Si dupa aia fac un contract? Ce fel de contract? Sau cum fac "transferul"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate economica fara autorizatie automtics_rules automtics_rules Buna ziua, am avut ceva venituri din publicitate pe internet pe care le-am declarat la anaf ca si persoana fizica(neautorizata). Mai nou am auzit de la un ... (vezi toată discuția)
Anaf- impozit cont adsense ana_m1989 ana_m1989 In calitate de persoana fizica, detin un cont adsense de unde incasez venituri atat de pe site-ul personal cat si de pe canalul de Youtube. Va rog mult sa ma ... (vezi toată discuția)
Redirectionarea a 2% din impozit catre un prieten student, sub forma de bursa privata? farapaineprajita farapaineprajita Sa consideram urmatoarea situatie ipotetica: - fac un contract cu un prieten student, in care specific o bursa egala cu 2% din impozitul meu pe venit din ... (vezi toată discuția)