avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Activitate Squereld

Activitate Squereld

Asta ziceam, ca daca ma poate ajuta cineva care cunoaste speta, voi detalia desigur.

Antoanela Geaman a scris:

Fara a da detalii nimeni nu va poate sfatui competent.orice schimbare de destinatie necesita autorizatie de constructie.

Buna ziua, doresc sa ma informez in legatura cu Schimbarea de Destinatie a unei constructii pe care urmeaza sa o efectuez, schimbare din anexa gospodareasca in locuinta, astept in acest sens pareri si sfaturi juridice, speta e putin nai complicata, de aceea nu detaliez totul. Multumesc.
Răspuns la discuția Aviz amplasare casa pe roti
Multumesc de unfo, asta caut eu cadrul legal in care pot sa amplasez aceasta structura mobila.
Răspuns la discuția Aviz amplasare casa pe roti
multumesc, stiu articolul, insa nu raspunde la intrebarea mea legata de argumentul legal pe care trebuie sa il am in discutia cu primaria.
multumesc.
Buna ziua, doresc sa amplasez pe un teren intravilan, o structura mobila pe roti de aprx. 60-70mp. In acest sens am inteles ca astfel de constructii sunt scutite de obtinerea unui aviz de constructii, in schimb iti trebuie avizul de amplasare. Intrebarea este cine acorda acest aviz si care ar fi dovada din lege care scuteste acest tip de constructie de avizul de construire, pentru ca in lege nu se specifica clar acest tip de casa pe roti. Multumesc.