avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare destinatie anexa gospodareasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare destinatie anexa gospodareasca

Buna ziua, doresc sa ma informez in legatura cu Schimbarea de Destinatie a unei constructii pe care urmeaza sa o efectuez, schimbare din anexa gospodareasca in locuinta, astept in acest sens pareri si sfaturi juridice, speta e putin nai complicata, de aceea nu detaliez totul. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Squereld , utilizator 12:58, 1 Octombrie 2020
Fara a da detalii nimeni nu va poate sfatui competent.orice schimbare de destinatie necesita autorizatie de constructie.
Asta ziceam, ca daca ma poate ajuta cineva care cunoaste speta, voi detalia desigur.

Antoanela Geaman a scris:

Fara a da detalii nimeni nu va poate sfatui competent.orice schimbare de destinatie necesita autorizatie de constructie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare anexă gospodărească marinela_doana marinela_doana Am o anexă gospodărească Pe care trebuie să o intabulez Am nevoie de proces verbal de la diriginte de șantier pentru recepția lucrărilor daca acestea ... (vezi toată discuția)
Acte cadastru xxx_paulll xxx_paulll Buna seara.Dorec sa cumpar o casa prin programul \\"Prima Casa\\",dar nu mi-ai fost acceptate actele deoarece casa pe care o vreau,in cadastru,autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Constructie teren agricol mpetrea2000 mpetrea2000 buna ziua, detin un teren intravilan cu destinatie agricola.in ce contii pot ridica o constructie pe acesta? multumesc (vezi toată discuția)