Bună ziua. Va rog sa ma lămuriți in următoarea problema. Fiul meu a cumpărat un apartament, mai are rate la banca(5 ani) , iar acum urmează sa se căsătorească. Ce act trebuie făcut pentru a nu împărți acel apartament in cazul unui divorț, ținând cont ca salariul lui este de 5 ori mai mare decât al viitoarei soții și ratele pe care le are vor fi tot de el plătite. Va mulțumesc anticipat pentru răspuns
Mulțumesc pentru răspuns. Dar mai am niște nelămuriri. Registrul unic de control trebuie sa achiziționez ? Registrele menționate nu se pot tine pe calculator? (cod CAEN 8559)
Bună dimineața. În 6 august am înființat un PFA. Am depus declarația unică, dar nu știu ce trebuie să fac în continuare în legătură cu ANAF-ul? (adică ce registre mai trebuie sa achiziționez). Trebuie să-mi fac stampila?
Bună ziua. Soțul meu dorește să facă consultanta în domeniul tehnic, iar eu meditații. Putem trece cele doua coduri CAEN pe un PFA sau trebuie sa înființam doua PFA-uri? Dacă activitățile se desfășoară on-line și plata se face prin banca vom avea nevoie de casa de marcat?