avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Apartament in rate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Apartament in rate

Bună ziua. Va rog sa ma lămuriți in următoarea problema. Fiul meu a cumpărat un apartament, mai are rate la banca(5 ani) , iar acum urmează sa se căsătorească. Ce act trebuie făcut pentru a nu împărți acel apartament in cazul unui divorț, ținând cont ca salariul lui este de 5 ori mai mare decât al viitoarei soții și ratele pe care le are vor fi tot de el plătite. Va mulțumesc anticipat pentru răspuns
Ultima modificare: Marți, 9 Noiembrie 2021
Ofelia72, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 14:26, 9 Noiembrie 2021
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua!
Bunul dobândit de fiul dvs. este bun propriu, fiind dobândit înainte de căsătorie!
Daca mai are de plătit la rate, viitoarea dvs. nora poate avea dreptul cel mult la un drept de creanță( să solicite niste bani la divorț) PTR. partea de bani pe care i-a platit in timpul căsătoriei! Având și salariul așa mic, vă dați seama că suma va fi una mica!
Av. Mădălina Moceanu
Baroul Bucuresti
Va mulțumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu plăcere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dupa divort buna ziua in cazul unui divort pe cale administrativa ... ileana-carmen ileana-carmen Partaj dupa divort Buna ziua In cazul unui divort pe cale administrativa la starea civila, fara copii minori, fara proprietati comune dobandite in timpul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. urmează să achizitionez un apartament si am o nelămurire. ... iosepiulia iosepiulia Buna ziua. Urmează să achizitionez un apartament si am o nelămurire. Apartamentul a fost cumpărat de proprietară inainte de casatorie. Apoi s-a ... (vezi toată discuția)
O colega vrea sa divorteze are un apartament cumparat de ea inainte ... GildaVacareanu GildaVacareanu O prietena vrea sa divorteze. Are un apartament cumparat de ea inainte de casatorie. Dupa 10 ani de casatorie sotul poate avea dreptul la acest apartament in ... (vezi toată discuția)