avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj dupa divort Buna ziua In cazul unui divort pe ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj dupa divort Buna ziua In cazul unui divort pe cale administrativa ...

Partaj dupa divort
Buna ziua
In cazul unui divort pe cale administrativa la starea civila, fara copii minori, fara proprietati comune dobandite in timpul casatoriei (cu regim cel al comunităţii legale) dar fiecare dintre soti avand cate un apartament dobandit de fiecare inaintea casatoriei mai este necesar un partaj sau orice alt gen de act la notar care sa specificice ca cei doi nu au bunuri sau bani dobanditi in timpul casatoriei de impartit? Va exista vreun impediment in vanzarea sau mostenirea (in caz de deces de exemplu) lasata la rudele de drept, ulterior divortului, daca se vor prezenta cand va fi cazul doar actul de proprietate si hotararea de divort?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 07:47, 6 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara!
Neavând bunuri comune cu actualul soț nu aveți ce partaj să faceți, apartamentul dvs. dinainte de căsătorie fiind bunul dvs. propriu nu aveți ce alte probleme să aveți după divorțul amiabil.
Av. Mădălina Moceanu
Baroul Bucuresti
Va multumesc
Cu plăcere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am și eu o întrebare cam incomodă! ce drepturi are ... danaciungan@yahoo.com danaciungan@yahoo.com Bună ziua!Am și eu o întrebare cam incomodă!Ce drepturi are o femeie divorțată,care a lucrat pe salariu minim tot timpul.? (vezi toată discuția)
Apartament in rate Ofelia72 Ofelia72 Bună ziua. Va rog sa ma lămuriți in următoarea problema. Fiul meu a cumpărat un apartament, mai are rate la banca(5 ani) , iar acum urmează sa se ... (vezi toată discuția)
Un teren achiziționat de către unul dintre soți înaintea ... oliver mandic oliver mandic Un teren achiziționat de către unul dintre soți înaintea căsătoriei și pe care se construiește după căsătorie o casă, în cazul unui divorț ... (vezi toată discuția)