avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Activitate maria53plesa@yahoo.com

Activitate maria53plesa@yahoo.com

am fost executata silit de un IFN PENTRU UN CREDIT PE CARE NU EU L-AM LUAT, DOAR AM PRIMIT NOTIFICARI, NU AM LA DISPOZITIE NICI UN CONTRACT , NICI NU STIU DE CE SUMA ESTE VORBA, DAR MI SE SPUNE CA EXISTA APEL VIDEO, SI ACEEPT A SEMNATURII ONLINE . CE TREBUIE SA FAC ? AM FACUT CONTESTATIE LA EXECUTARE IN JUD. SI ASTEPT SA VAD DACA AM SI SANSE LA CONTESTATIE.
cum sa scap de terorizarea unui cetatean care a mostenit ap.de la parter sub mine, de 1 an a inceput reparatiile in ap. mostenit, nu locuieste aici ci intr-o alta localitate, toata vara 2 zile lucra 1 saptamina ,, liniste,, , fiind vara mergeam in parc eu si sotul meu bolnav de inima,si stateam pe banca pina ne prindea somnul. din jumatatea lunii noiembrie a inceput cu spartul pina la Craciun cind lumea se pregatea de sarbatoare noi am chemat politia care nici nu ne-a inteles bine unde ocuim de zgomotul care se facea cu spartul, a trecut si sarbatorile si a inceput acelasi lucru pina astazi. cind am chemat din nou politia,eu am avut tensiune de infarct si cind a sosit echipajul, proprietarul a sustinut ca nu e ora de liniste, In ce lege scrie ca intre orele 22- 8 si 13-14 pot sa stau in pat bolnav si in rest sa-mi trepideze podeaua de sparturi si perforari timp de 1 an ? ce trebuie se fac sa nu ajung sa-mi fac dreptate cu mina mea pe un obiect pe care sa-l folosesc impotriva acestor cetateni ? locuiesc aici de 48 ani dar ce se imtimpla acum e de domeniul s.f. va multumesc de ajutor.
Răspuns la discuția Cum caut un dosar
doresc sa aflu partile din dosarul 852/P/2022 de la parchetul de pe linga .JUD.Alba Iulia
daca un apartament in bloc de locuinte a fost transformat in spatiu comercial, se poate schimba interiorul la fiecare inchiriere ? locatarii trebuie sa suporte aceste sparturi, lovituri, darimarea lucrarii facute anterior de alt chirias ? unde se poate apela in aceste cazuri ? cine poate opri aceasta hartuire psihica ?
ce lege da dreptul unui proprietar de spatiu comercial la parterul unui bloc de locuinte, ca tot la citeva luni dupa ce nu merge magazinul deschis , sa schimbe si sa modifice interiorul localului macinind nervii locatarilor care sint si bolnavi si batrini ? nu le-au fost prezentate niste optiuni pe care sa nu le mai modifice cu sparturi, galagie infernala, bubuituri, exista astfel de paragrafe in legea spatiilor comerciale in blocuri de locuit ?
cum poate un elev de cl.IX sa inghete anul scolar, si sa se transfere la alta scoala ? unde este are mari probleme cu elevii batausi, drogati si necivilizati, nu mai poate frecventa scoala si a inceput sa fie depresiv....