avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum caut un dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum caut un dosar

buna ziua. cum pot afla despre un dosar penal daca a ajuns in instanta deoarece nu cunosc nr de inregistrare. tot ce stiu in februarıe 2010 era la parchet. va multumesc si astept un raspuns daca ma putetı ajuta. (am cautat pe sıte judecatoriei sı nu il gasesc dupa nume)
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:59, 12 Octombrie 2023
Adresati-va cu o cerere parchetului in care solicitati stadiul cercetarilor. O sa va comunice daca a fost inaintat instantei sau se afla inca in lucru.In fuctie de fapta cercetata, incercati sa cautati si la tribunal.
functie de ce parchet a instrumentat dosarul puteti intra pe just.ro-portalul instantelor de judecata si sa gasiti dosarul.
de exemplu daca dosarul a fost instrumentat de parchetul de pe langa judecatoria x atunci intrati pe judecatoria x si la parte in proces treceti numele dvs si gasiti.
Va multumesc. am incercat sa caut direct la judecatorie dupa nume dar nu este nimic. va multumec.
doresc sa aflu partile din dosarul 852/P/2022 de la parchetul de pe linga .JUD.Alba Iulia
Daca aveti avocat angajat discutati cu el.
Avocatii au drepturi pe care le pot exercita daca vor.

București 2023
Ultima modificare: Joi, 12 Octombrie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaziune fiscala RAMOnaBC RAMOnaBC buna ziua,cum pot afla ce se intampla cu un dosar penal pt evaziune fiscala,daca stiu datele personale ale inculpatului dar nu stiu numarul de dosar?am ... (vezi toată discuția)
Accident circulatie pieton decedat daniela lavinia daniela lavinia Buna Ziua, In urma cu 10 zile , tatal meu a decedat in urma unui accident auto( de mare tonaj) intr-un alt judet decat cel de resedinta. Din cate am inteles ... (vezi toată discuția)
Important! buna seara, unde accesez un dosar electronis la judecatoria ialomita? ... pip23 pip23 Buna seara, Unde accesez un dosar electronis la judecatoria Ialomita? Pe e site? Am cautat online, dar nu gasesc pentru Ialomita. Multumesc! (vezi toată discuția)