avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... evaziune fiscala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

evaziune fiscala

buna ziua,cum pot afla ce se intampla cu un dosar penal pt evaziune fiscala,daca stiu datele personale ale inculpatului dar nu stiu numarul de dosar?am incercat pe PORTAL dar nu am gasit nimik.sau nu pot?multumesc
Cel mai recent răspuns: RAMOnaBC , utilizator 18:47, 16 Mai 2010
Suntet sigura ca dosarul a ajuns in instanta si nu mai e la Parchet? Daca a ajuns la instanta atunci cu siguranta trebuie sa-l gasiti dupa numele inculpatului.
sunteti parte in dosar?
Puteti incerca sa aflati la Parchet stadiul lucrarilor, daca aveti toate datele, insa trebuie sa fiti parte in dosar.

Daca se va da NUP sau nu s-a solutionat inca, nu-l puteti gasi pe portalul instantelor de judecata.
inculpatul este arestat preventiv de 60 de zile.
Faptul ca inculpatul este arestat preventiv de 60 de zile, nu inseamna neaparat ca dosarul este in faza de judecata. Daca dosarul se afla inca in faza de instrumentare la parchet, nu il gasiti pe portalul instantelor; cel mult puteti gasi pe portal dosarul cu propunerea de arestare, dar nu si dosarul de fond.
Daca sunteti parte in acel dosar puteti solicita relatii prin registratura, indiferent de faza procesuala (urmarire sau judecata). Daca nu sunteti parte, puteti stii mai multe despre dosar (termen de judecata, solutii dispuse, pedepse aplicate, etc) cand acesta devine public, in faza de judecata.

Av. Claudiu Sorin Feteanu

Alte discuții în legătură

Infractiuni informatice grup organizat toystory toystory Buna ziua, Cine ma poate ajuta intr-un caz de infractiuni informatice in care persoanele arestate sunt pe arest preventiv de 8 luni de zile. Este legal? (vezi toată discuția)
Nedumerire masura preventiva dosar penal dia2120 dia2120 am avut interdictie de a nu parasi localitatea care a expirat,timp in care nu s-a efectuat nici o cercetare cu toate ca am propus cca 3 probe pt a dovedi ... (vezi toată discuția)
Care este cea mai mica pedeapsa pe care acestia o pot lua? iamwhoiam iamwhoiam Buna ziua. As vrea sa adresez si eu o simpla intrebare. Fostul meu prieten a fost arestat si banuiesc ca se afla in arest preventiv acum . Nu are dreptul de as ... (vezi toată discuția)