avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... nedumerire masura preventiva dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

nedumerire masura preventiva dosar penal

am avut interdictie de a nu parasi localitatea care a expirat,timp in care nu s-a efectuat nici o cercetare cu toate ca am propus cca 3 probe pt a dovedi nevinovatia mea.profesia mea de baza este sofer extern de 3 ani,cu contract de munca.mi s-a prelungit aceasta interdictie inca 30 zile.
cine ma poate lamuri daca pot sa fac ceva si ce anume?e posibil sa-mi pierd si locul de munca si apoi sunt cel care -mi ajut financiar mama bolnava de cancer.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:08, 16 Noiembrie 2010
O astfel de masura poate fi contestata in conditiile legii si daca exista motive temeinice poate fi revocata/inlocuita. Cel mai bine ar fi sa consultati urgent un avocat penalist si sa stabiliti ce este de facut.
Puteti anexa inscrisuri in circumstantiere ca sa dovediti afirmatiile dvs. Bine, solutia depinde si de incadrarea data faptei si de alte aspecte.

Av. Claudiu Sorin Feteanu
motive mai temeinice dacat ca devin muritor de foame....si pe langa mine si alte persoane....eu nu inteleg un lucru...de ce nu continua cercetarile???de ce nu dau curs la probele propuse de mine?ce sanse am ca in instanta sa am castig de cauza?
cu stima tuturor
Cat de temeinice sunt... vor aprecia organele judiciare! Dar ca sa poata aprecia asta, trebuie sa contestati solutia!

Av. Claudiu Sorin Feteanu
o ultima intrebare si va multumesc din suflet.eu contest cu toate actele, aceasta solutie.sa zicem ca instanta imi da dreptate.procuratura poate face contestatie???
Angajati-va avocat daca vreti sa obtineti ceva.Aprecierea restrangerii unor drepturi depinde de mai multe aspecte...

Alte discuții în legătură

Revocare masura preventiva obligare de neparasire a localitatii Gherman Adrian Gherman Adrian Buna Ziua Am nevoie de ajutor in data de 08.02.2010, am fost arestat preventiv pentru 29 zile pentru infractiunile de loviri alte violente,ultraj contra ... (vezi toată discuția)
Elib.sub control judiciar tayson tayson buna seara. in cursul cercetarii judecatoresti,persoana fiind arestata,ce putem cere(cu mai multe sanse de reusita)obligatia de a nu parasi localitatea sau ... (vezi toată discuția)
Neatentie sau incompetenta? Adi Lungu Adi Lungu Buna seara. Va supun atentiei un caz cel putin ciudat. Un grup de cca 15 inculpati judecati in stare de libertate au solicitat, majoritatea, schimbarea ... (vezi toată discuția)