avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... revocare masura preventiva obligare de neparasire a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

revocare masura preventiva obligare de neparasire a localitatii

Buna Ziua
Am nevoie de ajutor in data de 08.02.2010, am fost arestat preventiv pentru 29 zile pentru infractiunile de loviri alte violente,ultraj contra bunelor moravuri cu aplicarea articolelor 33 a, 37 Cod Penal, ulterior mi s-a inlocuit cu masura preventiva de obligare a neparasii localitatea. Din data de 09.03.2010 am depus 5 cereri de revocare iar in subsidiar am cerut inlocuirea cu neparasire a tarii dar fara nici un rezultat parca nici nu ma asculta. Mai precizez ca dintre 16 martori propusi de parchet 10 deja au declarat cala politie li s-a spus ce sa scrie pentru ca ei nu inteleg limba romana si ca nu s-au gandit nici o clipa sa fie indignati sa plece din barul in care am fost sau nu au fost speriati.
Intrebarea mea este urmatoarea poate cineva sa ma ajute cat timp pot sa-mi tina interdictia e deja de 9 luni am dus si de la politie acte ca am respectat intocmai toate obligatiile impuse , am program foarte strict din doua in doua zile dimineata devreme, seara tarziu aleeator, avand in vedere ca am lucrat la notariat -secretar si aceeasi judecatoare era judecatorul de carte funciara mai mult decat atat mai am o cauza penala pe rol conducere cu permis suspendat la tot aceeasi judecatoare mi le-a si pus in aceeasi zi una dupa alta cauzele nu cred ca mai are o gandire corecta inprivinta ambelor procese. Am inteles ca am gresit dar ce sa fac nu am mai facut nimic de atunci si cand am avut scandalul am fost provocat chiar partea vatamata a recunoscut si si-a retras plangerea intre timp, am o suspendare pe rol de 2 ani pentru o fila cec se poate sa nu-mi revoce suspendarea sau este obligatoriu sa mi-o revoce ?
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ContSters174014 , utilizator 22:46, 2 Noiembrie 2010
Din pacate in cazul unei condamnari intr-unul din cele doua dosare pe rol se va revoca beneficiul suspendarii.
Angajati-va un avocat si-ncercati sa mergeti pe achitare.
Bafta
Daca sunteti recidivist nu scapati de inchisoare.
Daca nu sunteti recidivist variante pot exista.
Platiti un avocat sa va spuna daca sunteti sau nu in stare de recidiva si veti primi raspunsul.

avocat Claudiu Lascoschi
sentinta pentru 2 ani inchisoare cu suspendare a ramas definitiva in martie 2008 asta inseamna ca sunt recidivist?
Nu numai ca sunteti recidivist, dar sunteti inca in perioada de incercare ceea ce inseamna ca vi se revoca beneficiul suspendarii.
Intrucat ati savarsit inca o infractiune, in cuprinsul termenului de incercare, va fi revocata modalitatea de individualizare a suspendarii conditionate a executarii pedepsei.
Sunt intrunite conditiile recidivei postcondamnatorii.

Alte discuții în legătură

Inchisoare cu executare sau suspendare Gherman Adrian Gherman Adrian Buna ziua, Intrebarea mea ar fii urmatoare, daca in martie 2008 am fost condamnat la 2 ani cu suspendare pentru art.215 la fila cec ce sanse am sa mai primesc ... (vezi toată discuția)
Cerere de revocare masura obligarea de neparasire localitate Gherman Adrian Gherman Adrian Buna poate ma ajuta si pe mine cineva am obligarea de neparasire localitate din data de 09.03.2010 iar anterior am fost arestat 29 zile pentru ultraj eram ... (vezi toată discuția)
Revocare masura preventiva obligare de neparasire a localitatii urgent Gherman Adrian Gherman Adrian Buna am nevoie de ajutor in data de 08.02.2010 am fost arestat preventiv pentru 29 zile intr-un dosar de ultraj contra bunelor moravuri, lovire si distrugere ... (vezi toată discuția)