avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cerere de revocare masura obligarea de neparasire ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cerere de revocare masura obligarea de neparasire localitate

Buna
poate ma ajuta si pe mine cineva am obligarea de neparasire localitate din data de 09.03.2010 iar anterior am fost arestat 29 zile pentru ultraj eram doua persoane inculpate insa numai eu am fost arestat benuiesc pentru ca am 2 ani cu suspendare acum ma aflu deja in stadiu de proces la judecatorie tot numai eu am interdictie cealalta persoana e libera sa faca ce vrea cine ma ajuta cu o cerere de revocare sustinuta in termeni legali sunt cercetat pentru ultraj contr. b.m 321C.P.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:18, 10 Iunie 2010
Buna ziua.La infractiunea pentru care esti judecat cu siguranta daca nu ai un avocat angajat ai primit unul din oficiu.Recomandarea mea este sa-l rogi pe acesta sa o intocmeasca el cunoaste cel mai bine situatia de fapt.
Interesant ar fi daca ne-ati comunica care au fost motivele pentru care a fost luata aceasta masura impotriva dvs ?
Aveti antecedente penale ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare masura preventiva obligare de neparasire a localitatii Gherman Adrian Gherman Adrian Buna Ziua Am nevoie de ajutor in data de 08.02.2010, am fost arestat preventiv pentru 29 zile pentru infractiunile de loviri alte violente,ultraj contra ... (vezi toată discuția)
Inchisoare cu executare sau suspendare Gherman Adrian Gherman Adrian Buna ziua, Intrebarea mea ar fii urmatoare, daca in martie 2008 am fost condamnat la 2 ani cu suspendare pentru art.215 la fila cec ce sanse am sa mai primesc ... (vezi toată discuția)
Ultraj alinaelida alinaelida este normal ca cineva sa stea arestat preventiv pentru infractiunea de ultraj contra bunelor moravuri si lovire ( 5 zile de ingrijire med. ) pe durata ... (vezi toată discuția)