avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inchisoare cu executare sau suspendare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inchisoare cu executare sau suspendare

Buna ziua,
Intrebarea mea ar fii urmatoare, daca in martie 2008 am fost condamnat la 2 ani cu suspendare pentru art.215 la fila cec ce sanse am sa mai primesc o suspendare avand in vedere ca sunt cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri unul in anul 2009 savarsit altul in ianuarie 2010 plus lovire alte violente, distrugere, amenintare.
Vreau sa adaug ca mi s-a conexat de curand la acest dosar un dosar de conducere cu permisul suspendat plus parasirea locului accidentului. Am fost retinut in februarie iar apoi arestat pentru 29 zile iar timp de 10 luni am avut interdictie parasire localitate din noiembriie 2010 am interdictie neparasire tara.
CU AJUTORUL RASPUNSURILOR DUMNEAVOASTRA AM REUSIT SA SCHIMB INTERDICTIA.
Dosarul cu permisul a fost inainte de a avea condamnare cu suspendare iar pentru lovire si alte violente, distrugere, amenintare ma voi impaca cu partiile.
Mai mult decat atat pe parcursul procesului toti martorii acuzarii au declarat ca nu sau speriat nu au fost indignati mai mult decat atat au declarat ca li s-a sugerat la politie ce sa scrie.
CE SANSE AM SA SCAP CU SUSPENDARE ORI CU EXECUTARE LA LOCUL DE MUNCA????????
Am respectat toate conditiile interdictiei m-am angajat la o societate
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 20:20, 13 Ianuarie 2011
este posibil ca, in masura in care veti fi condamnat pentru vreuna dintre infractiunile mentionate mai sus, sa efectuati, in regim de detentie, atat pedeapsa prevazuta in noua condamnare, cat si pedeapsa anterioara din martie 2008, care se vor aduna.

asa ca, incercati sa nu fiti condamnat pentru noile infractiuni.


Daca te impaci cui prtile e bine.
Pentru ultraj,ia-tio un avocata bun,desi cred ca ai deja,si s-ar putea sa scapi.
Daca ati savarsit fapte in perioada de incercarea,beneficiul suspendarii va fi revocat si veti executa pedepsele prin detentie ,adugandu-se la cuantumul noilor pedepse aplicate si pedepsele,initial gratiate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare masura preventiva obligare de neparasire a localitatii Gherman Adrian Gherman Adrian Buna Ziua Am nevoie de ajutor in data de 08.02.2010, am fost arestat preventiv pentru 29 zile pentru infractiunile de loviri alte violente,ultraj contra ... (vezi toată discuția)
Pot primi suspendare sau amenda? acuezii acuezii BUNA.Am fost trimisa in judecata ptr infractiunile prevazute de art.180 alin.1 si art.321 alin.1 cod penal.IN URMA SENTINTEI AM FOST CONDAMNATA ASTFEL art.180 ... (vezi toată discuția)