Buna ziua. As vrea sa adresez si eu o simpla intrebare. Fostul meu prieten a fost arestat si banuiesc ca se afla in arest preventiv acum . Nu are dreptul de as pastra telefonul deschis? cum pot sa aflu ce se intampla cu el? Care ar fi cea mai mica pedeapsa pentru acest caz? acesta este linkul...inselatoria cu cati ani se pedepseste? vreau sa stiu neaparat in cazul lor daca au sansa de a scapa si daca as putea SA IL VIZITEZ in arest preventiv
nu are dreptul sa aiba telefon mobil. daca doriti detalii, intrebati-i pe parintii lui, sigur avocatul din oficiu a luat legatura cu acestia.
linkul nu duce la pagina dorita
In niciun caz nu poate pastra telefonul. Se poate verifica pe portalul instantelor starea in care se afla. Spuneti-ne numele complet si instanta care l-a arestat, sau ce fapta a facut si unde
Vorbiti cu avocatul sau angajati un avocat sa se intereseze.
Dvs. puteti incerca sa intrebati la sectie dar nu e sigur ca va vor informa.O puteti face si in scris.
Daca avea telefon il folosea fara drept din arest...
Vorbiti cu avocatul sau angajati un avocat sa se intereseze.
...................................................................................................
Este cel mai intresant mandat pe care il poate primi un avocat din partea unei persoane...
Apelati la avocatul angajat sau din oficiu al prietenului dvs,eventual,prin apartinatorii acestuia pentru a afla starea sa actuala si unde se afla incarcerat.
Arest preventiv
timea82
Buna seara , as avea nevoie de niste informatii . Am aflat ca un vechi prieten este in arest preventiv de vreo 3-4 luni , nu stiu cum sa iau legatura cu el nu ... (vezi toată discuția)
Arestare
onoono
Un prieten de al meu a fost beat si a spart cateva masini luand niste casetofoane dar nu le-a vandut nu a facut absolut nimic cu ele doar le tinea in casa, iar ... (vezi toată discuția)