avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Care este cea mai mica pedeapsa pe care acestia o pot ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Care este cea mai mica pedeapsa pe care acestia o pot lua?

Buna ziua. As vrea sa adresez si eu o simpla intrebare. Fostul meu prieten a fost arestat si banuiesc ca se afla in arest preventiv acum . Nu are dreptul de as pastra telefonul deschis? cum pot sa aflu ce se intampla cu el? Care ar fi cea mai mica pedeapsa pentru acest caz? acesta este linkul...inselatoria cu cati ani se pedepseste? vreau sa stiu neaparat in cazul lor daca au sansa de a scapa si daca as putea SA IL VIZITEZ in arest preventiv
Ultima modificare: Luni, 29 Noiembrie 2010
iamwhoiam, utilizator
unde anume trebuie sa caut pe portalul instantelor?
Cel mai sigur ar fi sa angajez un avocat care sa mearga pana la sectie si sa-mi spuna ce se intampla?
Ultima modificare: Luni, 29 Noiembrie 2010
iamwhoiam, utilizator
Da, cel mai bine ar fi sa va angajati un avocat.... dar nu ca sa se duca doar pana la sectie ci ca sa il reprezinte in cadrul anchetei!
Despre telefon pot sa va spun ca este interzis (asa cum v-au aratat si colegii)... dar din experienta va spun ca pana la urma se va descurca el:))
Oricum, daca este in arest trebuie verificat pentru ce fapta este cercetat si trebuie incepute demersurile pentru a putea fi scos de acolo: liberare provizorie pe cautiune sau sub control judiciar, revocare, etc!

Av. Claudiu Sorin Feteanu
Doamna mergeti pana la sectie cu un apartinator si vedeti unde este, dupa care programati-va la "vorbitor"
Nu duceti cu dvs decat bani fiindca nu va lasa nici macar cu tigari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arest preventiv timea82 timea82 Buna seara , as avea nevoie de niste informatii . Am aflat ca un vechi prieten este in arest preventiv de vreo 3-4 luni , nu stiu cum sa iau legatura cu el nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,prietenul meu a furat o mașină are 33de ani era treaz ... Craxxx Craxxx Buna ziua,prietenul meu a furat o mașină și nu are carnet de conducere are 30 de ani era treaz ,imediat din câte am înțeles l a prins poliția,nu are ... (vezi toată discuția)
Arestare onoono onoono Un prieten de al meu a fost beat si a spart cateva masini luand niste casetofoane dar nu le-a vandut nu a facut absolut nimic cu ele doar le tinea in casa, iar ... (vezi toată discuția)