avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Accident circulatie Pieton decedat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Accident circulatie Pieton decedat

Buna Ziua,
In urma cu 10 zile , tatal meu a decedat in urma unui accident auto( de mare tonaj) intr-un alt judet decat cel de resedinta. Din cate am inteles ( de la politie) vinovatul a fost tatal meu ca nu a trecut regulamentar si a fost agatat de catre remorca tirului.Nu am putut afla foarte multe detalii deoarece mi s-a spus ca este un dosar penal si nu au voie sa dea informatii despre dosarele penale.
Interbarea mea este cum pot afla mai multe ( nu stiu nici numele soferului) ?
Dosarele penale se pot urmarii pe portalul judecatoriei?
Cum se incadreaza aceasta?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:17, 2 Noiembrie 2015
Urmare evenimentului rutier cu victima,a fost deschis dosar penal,care se afla in cercetare
Procurorul de caz dupa finalizarea cercetarilor urmeaza sa dispuna solutie
In calitate de ruda puteti sa va interesati de stadiul cercetarilor la politia responsabila in cercetare,sau dupa finalizarea raportului de cercetare direct la parchetul responsabil
Nu mi-ati raspuns la intrebari
Dosarele instrumentate de catre Politie/Parchet nu au cum sa apara pe portalul instantelor de judecata. Pe acesta apar numai litigiile aflate pe rolul instantelor.

O solutie ar fi pentru dvs sa va angajati un avocat sau sa va adresati in scris Parchetului sa va comunice stadiul cercetarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala- cum trebuie sa procedez in acest caz? maque maque Buna seara, Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea speta: In urma cu noua luni am depus o plangere penala impotriva unui individ care mi-a rupt mana in ... (vezi toată discuția)
Cum caut un dosar paul99 paul99 buna ziua. cum pot afla despre un dosar penal daca a ajuns in instanta deoarece nu cunosc nr de inregistrare. tot ce stiu in februarıe 2010 era la ... (vezi toată discuția)
Deces la locul de munca ContSters254006 ContSters254006 Doresc să va descriu pe scurt problema mea. O persoană din familia mea a avut un accident mortal, în locul in care muncea, in timpul programului. ... (vezi toată discuția)