avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum sa scap de terorizarea unui cetatean care a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum sa scap de terorizarea unui cetatean care a mostenit ap.de ...

cum sa scap de terorizarea unui cetatean care a mostenit ap.de la parter sub mine, de 1 an a inceput reparatiile in ap. mostenit, nu locuieste aici ci intr-o alta localitate, toata vara 2 zile lucra 1 saptamina ,, liniste,, , fiind vara mergeam in parc eu si sotul meu bolnav de inima,si stateam pe banca pina ne prindea somnul. din jumatatea lunii noiembrie a inceput cu spartul pina la Craciun cind lumea se pregatea de sarbatoare noi am chemat politia care nici nu ne-a inteles bine unde ocuim de zgomotul care se facea cu spartul, a trecut si sarbatorile si a inceput acelasi lucru pina astazi. cind am chemat din nou politia,eu am avut tensiune de infarct si cind a sosit echipajul, proprietarul a sustinut ca nu e ora de liniste, In ce lege scrie ca intre orele 22- 8 si 13-14 pot sa stau in pat bolnav si in rest sa-mi trepideze podeaua de sparturi si perforari timp de 1 an ? ce trebuie se fac sa nu ajung sa-mi fac dreptate cu mina mea pe un obiect pe care sa-l folosesc impotriva acestor cetateni ? locuiesc aici de 48 ani dar ce se imtimpla acum e de domeniul s.f. va multumesc de ajutor.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:24, 10 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui făcute sesizări în scris la Inspectoratul deStat în Construcții și Politia Locala privind lucrări efectuate fără avizele necesare,la structura de rezistenta etc.Sesizati nu zgomotul ci lucrări neautorizate și vedeți ce se întâmplă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de liniste la bloc Noiela Noiela In ce conditii imi pot renova apartamentul avand in vedere ca se vor produce zgomote de diversa intensitate? Problema mea este urmatoarea: Am achizitionat un ... (vezi toată discuția)
Cadru legal ptr orele de liniste stabilite prin hotarea agap DanielH DanielH Buna ziua, Urmeaza sa-mi renovez/amenajez in totalitate apartamentul proaspat achizitionat si tocmai am aflat astazi de la administratorul blocului cum ca ... (vezi toată discuția)
Doresc sa chem in judecata un vecin pentru ca de 8 luni isi renoveaza ... Valsymy Valsymy Doresc sa chem in judecata un vecin pentru ca de 8 luni isi renoveaza apartamentul si nu mai termina (face o galagie infernala), am chemat de 5 ori politia si ... (vezi toată discuția)