cum sa scap de terorizarea unui cetatean care a mostenit ap.de la parter sub mine, de 1 an a inceput reparatiile in ap. mostenit, nu locuieste aici ci intr-o alta localitate, toata vara 2 zile lucra 1 saptamina ,, liniste,, , fiind vara mergeam in parc eu si sotul meu bolnav de inima,si stateam pe banca pina ne prindea somnul. din jumatatea lunii noiembrie a inceput cu spartul pina la Craciun cind lumea se pregatea de sarbatoare noi am chemat politia care nici nu ne-a inteles bine unde ocuim de zgomotul care se facea cu spartul, a trecut si sarbatorile si a inceput acelasi lucru pina astazi. cind am chemat din nou politia,eu am avut tensiune de infarct si cind a sosit echipajul, proprietarul a sustinut ca nu e ora de liniste, In ce lege scrie ca intre orele 22- 8 si 13-14 pot sa stau in pat bolnav si in rest sa-mi trepideze podeaua de sparturi si perforari timp de 1 an ? ce trebuie se fac sa nu ajung sa-mi fac dreptate cu mina mea pe un obiect pe care sa-l folosesc impotriva acestor cetateni ? locuiesc aici de 48 ani dar ce se imtimpla acum e de domeniul s.f. va multumesc de ajutor.
Ar trebui făcute sesizări în scris la Inspectoratul deStat în Construcții și Politia Locala privind lucrări efectuate fără avizele necesare,la structura de rezistenta etc.Sesizati nu zgomotul ci lucrări neautorizate și vedeți ce se întâmplă.