avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Doresc sa chem in judecata un vecin pentru ca de 8 ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Doresc sa chem in judecata un vecin pentru ca de 8 luni isi renoveaza ...

Doresc sa chem in judecata un vecin pentru ca de 8 luni isi renoveaza apartamentul si nu mai termina (face o galagie infernala), am chemat de 5 ori politia si raspunsul acestui vecin este acelasi "am terminat am avut de facut ceva la...camera... etc) trec doua zile si el o ia de la capat, politia a spus ca nu are ce sa-i faca pentru ca legea prevede ore de liniste doar in intervalul 21-8 dar acest vecin face aproape zilnic galagie din ianuarie 2020 ( a spart pereti, a dat gauri, etc) si eu cu mama mea suntem cei mai afectati fiind apartamentul de sub apartamentul lui, i-am comunicat macar sa ne anunte inainte de a face aceste lucrari dar niciodata nu a anuntat, eu am avut de suferit la examene pentru ca nu am putut invata din cauza zgomotului, mama a facut atac de panica si am chemat SMURD din cauza zgomotului pricinuit de acest vecin, atitudinea dansului este de SFIDARE, doresc sa depun cererea de chemare in judecata pe Art 1349 C.civ si ca PROBE sa depun inregisistrari video cu telefonul mobil in care se aude clar zgomotul infernal de santier si procesele verbale de la POLITIE, dar sunt acceptate in instanta aceste probe? doresc sa cer daune morale si materiale pentru problemele suferite de noi din cauza zgomotului si pentru ca nu suntem anuntati de acest vecin de respectivele lucrari si suntem obligati sa induram stresul provocat de galagia acestuia.
Acest vecin a si fost amendat de politia locala cu 1000 de lei in urma unei reclamatii depuse de mine pentru ca a aruncat de la etajul 4, sacii de moloz si usile rezultate din renovarea apartamentului.
Ce sanse de castig al procesului exista?
Exista spete asemanatoare?
imi poate recomanda cineva un AVOCAT specializat pe acest tip de litigii.
Va multumesc,
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2020
Valsymy, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:30, 17 Septembrie 2020
Regulamentul forumului nu permite reclama
Puteti consulta catalogul consultantilor de pe forum si eventual sa luati legatura prin mesagerie privata
Inregistrarile telefonice invocate de dv nu consttuie probe ,eventual pot fi apreciate dovezi
Pentru a dovedi volumul/valoarea zgomotul inregistat in locuinta dv este necesar sa faceti dovada pragului fonic-care nu se poate dovedi cu inregistrare telefonica ci numai cu tehnica speciala care inregistreaza valoarea decibelilior,tehnica detinuta numai de catre comisariatul garzii de mediu
Nimeni nu va poate garanta ca efortul unei eventuale actiuni in instanta se finalizeaza cu hotarare favorabila dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa chem in judecata un vecin pentru ca de 8 luni isi renoveaza ... Valsymy Valsymy Doresc sa chem in judecata un vecin pentru ca de 8 luni isi renoveaza apartamentul si nu mai termina (face o galagie infernala), cererea de chemare in judecata ... (vezi toată discuția)
Doresc sa chem in judecata un vecin pentru ca de 8 luni isi renoveaza ... Valsymy Valsymy Doresc sa chem in judecata un vecin pentru ca de 8 luni isi renoveaza apartamentul si nu mai termina (face o galagie infernala), in cererea de chemare in ... (vezi toată discuția)
Buna seara. sper ca intrebarea mea sa vi se para pertinenta. ... Olimpica Olimpica Buna seara. Sper ca intrebarea mea sa vi se para pertinenta. Conform legii, cei care locuim in bloc, avem obligatia de a respecta orele de liniste (14-16, ... (vezi toată discuția)