Eu nu pot face nimic, ca proprietar de garsoniera, am fost la Electrica si mi s-a spus: Constructorul trebuie sa faca toate demersurile si sa suporte toate costurile aferente bransarii, deci de el depinde totul de aceea eu nu pot decat sa-l presez, sau eventual alte demersuri pe care nu le stapanesc inca
PS: Va multumesc pentru raspuns!
In contractul de vanzare cumparare nu este stipulat acest lucru, este stipulat doar faptul ca are toate utlitatile, neenumerandule, insa verbal ni s-a spus ca este in regula cu toate aprobarile, la momentul cumpararii nici nu mi-am pus problema sa nu existe asa ceva de moment ce, fiind constructie noua, existand o autorizatie de constructie si avand aprobare de vanzare toate avizate, aprobate, stampilate, eliberate de autoritati nici nu mi-am imaginat asa ceva
Buna Ziua !
Spuneti-mi va rog, daca ma puteti ajuta, in orice fel daca pot face ceva impotriva unui constructor de la care am cumparat o garsoniera, anul constructiei 2007 ( prin credit ipotecar, daca conteaza ), la care acesta nu a obtinut aprobarea din partea Electrica de bransare la reteaua de energie electrica, procedurile de obtinere a aprobarii sunt doar initiate ( sursa Electrica ) si asa au ramas de peste un an.
Pot face ceva, exista organisme sau institutii care m-ar putea ajuta?
Sunt multumit de orice fel de ajutor ( link, site, doc, forum, orice )
Va multumesc anticipat !
O zi buna! cu toate ca nu prea avem prea multe bucurii in Romania de AZI.
Am cumparat o garsoniera, constructie 2007, constructorul nu a obtinut aprobare din partea Electrica pentru bransare la reteaua de energie electrica pentru cladire.
Ce pot face ?
Va multumesc!