avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... BlocGarsoniere ConstructieNoua - Fara EnergieElectrica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

BlocGarsoniere ConstructieNoua - Fara EnergieElectrica

Buna Ziua !
Spuneti-mi va rog, daca ma puteti ajuta, in orice fel daca pot face ceva impotriva unui constructor de la care am cumparat o garsoniera, anul constructiei 2007 ( prin credit ipotecar, daca conteaza ), la care acesta nu a obtinut aprobarea din partea Electrica de bransare la reteaua de energie electrica, procedurile de obtinere a aprobarii sunt doar initiate ( sursa Electrica ) si asa au ramas de peste un an.
Pot face ceva, exista organisme sau institutii care m-ar putea ajuta?
Sunt multumit de orice fel de ajutor ( link, site, doc, forum, orice )
Va multumesc anticipat !
O zi buna! cu toate ca nu prea avem prea multe bucurii in Romania de AZI.
Cel mai recent răspuns: edydaniel , utilizator 12:03, 22 Iulie 2008
ce aveti stipulat in contract. in ce conditii si cu ce dotari se preda locuinta?
ati fost instiintat de aceste situatii, sau macar despre posibilitatea aparitiei lor?
In contractul de vanzare cumparare nu este stipulat acest lucru, este stipulat doar faptul ca are toate utlitatile, neenumerandule, insa verbal ni s-a spus ca este in regula cu toate aprobarile, la momentul cumpararii nici nu mi-am pus problema sa nu existe asa ceva de moment ce, fiind constructie noua, existand o autorizatie de constructie si avand aprobare de vanzare toate avizate, aprobate, stampilate, eliberate de autoritati nici nu mi-am imaginat asa ceva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor ! va rog - contract energie electrica edydaniel edydaniel Am cumparat o garsoniera, constructie 2007, constructorul nu a obtinut aprobare din partea Electrica pentru bransare la reteaua de energie electrica pentru ... (vezi toată discuția)
Dezvoltator racordare energie electrică imobil credit ipotecar Ion Oana M. Ion Oana M. Bună ziua. Suntem în proces de achiziție a unui imobil (casă și curte). A fost achitat avansul, urmând ca restul sumei să fie plătit prin credit ... (vezi toată discuția)
Bransare eon refuzata sedon sedon Buna ziua Am cumparat un teren in orasul Vaslui (zona D)anul trecut pentru constructia unei case. Proprietarul de la care am cumparat terenul imi este vecin ... (vezi toată discuția)