avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... AJUTOR ! VA ROG - CONTRACT ENERGIE ELECTRICA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

AJUTOR ! VA ROG - CONTRACT ENERGIE ELECTRICA

Am cumparat o garsoniera, constructie 2007, constructorul nu a obtinut aprobare din partea Electrica pentru bransare la reteaua de energie electrica pentru cladire.
Ce pot face ?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: oanagher , utilizator 10:06, 18 August 2008
mergeti la electrica , solicitati eliberarea aprobarii de bransare, incercati sa remediati problemele care l au imppiedicat pe fostul proprietar sa obtina acirdull lor de bransare.
Eu nu pot face nimic, ca proprietar de garsoniera, am fost la Electrica si mi s-a spus: Constructorul trebuie sa faca toate demersurile si sa suporte toate costurile aferente bransarii, deci de el depinde totul de aceea eu nu pot decat sa-l presez, sau eventual alte demersuri pe care nu le stapanesc inca
PS: Va multumesc pentru raspuns!
Cabinetul nostru este specializat si in contracte de distributie ori furnizare energie electrica.Puteti intra pe siteul nostru si ne puteti suna in vederea unei programari.Cu stima!
Buna ziua.

Am si eu o problema legata de serviciile Electrica.
Am contractat un apartament intr-un bloc nou de locuinte care este in constructie. Zilele trecute am primit o instiintare care suna cam asa:

Va rugam sa va exprimati, in scris, optiunea dumneavoastra cu
privire la racordarea apartamentului la serviciile Electrica.
Va precizam faptul ca, pentru a beneficia de aceste servicii in
momentul semnarii contractului de vanzare-cumparare, respectiv receptie
finala, este nevoie de plata unei sume in valoare de 1200
ron (contractul se va incheia pe numele firmei constructoare -
1000 ron, ulterior se va realiza schimbarea de titular - 200 ron ). In
caz contrar, dupa semnarea contractului de vanzare-cumparare si
intrarea in posesia apartamentului, dumneavoastra trebuie sa
mergeti personal si sa incheiati un contract individual cu SC ELECTRICA
SA, ceea ce presupune o perioada de 30 de zile pana la solutionarea
cererii.
Va rugam sa ne comunicati optiunea dumneavostra.

Intrebarea mea este de ce trebuie sa platesc eu acei 1000 ron pentru racordare? Aceste costuri nu intra in atributia constructorului?
Va multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi depline au locatarii unui bloc nou? CIS5 CIS5 Buna ziua, de curand am achizitionat un apartament nou, intr-un bloc nou, in zona Petre Ispirescu. Pana aici toate bune si frumoase, ne-am racordat la gaze, am ... (vezi toată discuția)
Bransament enel Mirela Butoi Mirela Butoi Buna ziua,am cumparat o garsoniera si la incheierea contractului nu mi s-a spus ca abia ulterior cumpararii si,evident ,pe banii mei va trebui sa ma bransez la ... (vezi toată discuția)