Buna ziua, de curand am achizitionat un apartament nou, intr-un bloc nou, in zona Petre Ispirescu. Pana aici toate bune si frumoase, ne-am racordat la gaze, am constituit asociația, toate cele necesare pana la racordarea la energia electrica unde dezvoltatorii sunt furnizorii de servicii electrice. Acestia nu sunt de acord sa ne intelegem si sa branseze apartamentele din surselor lor ci obliga locatarii sa faca lucrurile pe care ei ar trebui sa le faca din resurse proprii. Exista o astfel de lege privind exploatarea cumparatorului? Contractele de vanzare - cumparare sunt semnate cu toate utilitatile, nici acestea din urma nu seamana foarte bine unul cu celalalt. Concluzie, eu cumparatorul trebuie sa merg la Enel sa platesc taxele bransarii? Este de datoria mea? Multumesc mult!
Daca contractele de vanzare cumparare consemneaza obligatia vanzatorului sa asigure cumparatorilor toate utilitatile rezulta ca in baza contractelor de vanzare cumparare proprietarii se pot ridica cu pretentii impotriva vanzatorului pentru neachitarea obligatiilor contractual asumate
Bransament enel
Mirela Butoi
Buna ziua,am cumparat o garsoniera si la incheierea contractului nu mi s-a spus ca abia ulterior cumpararii si,evident ,pe banii mei va trebui sa ma bransez la ... (vezi toată discuția)